Jump to content

Testarea Paint Protection Film cu CHEIA

Recommended Posts

Buna,

Sunt Cristian Pop de la Expert Detailing si, pentru cei care nu stiu inca,

sunt primul care a facut detailing auto in Romania, cu nu mai putin de 12 ani in urma,

trainuind de atunci generatii si generatii de operatori.

Am facut de-a lungul timpului mai multe manuale originale de detailing profesional,

care i-au ajutat pe multi sa inceapa o afacere de detailing si sa aiba succes.

Pentru cei care imi scriu la adresa persoanala cristian.pop@expertdetailing.ro , ofer si astazi GRATUIT

o lucrare de 70 de pagini, “Cartea de Detailing pentru DO-IT-YOUR-SELF”,

care s-a bucurat de comentarii extrem de favorabile (nu vreau sa spun mai mult…!)

din partea a sute de pasionati auto,

in mai putin de un an de zile de cand am scris-o.

Astazi va invit sa vizionati prezentarea “Care este cel mai putin cunoscut film?”

la adresa

din doua motive principale:

1. Cei mai multi conducatori auto – …si multi oameni care traiesc si isi construiesc cariere in industria auto! – NU au cunostinte despre Paint Protection Film.

Marea majoritate a automobilistilor nu stiu ce este, ce face si cum functioneaza, macar?!

Ei bine, poate veti fi uimiti, DAR sunt o sumedenie de profesionisti din domeniul auto care nici nu stiu ca EXISTA asa ceva…! :)

Este un produs interesant, care aduce multe avantaje in protectia si ingrijirea masinii,

de aceea trebuie sa vedeti acest scurt film de prezentare!

2. In al doilea rand, ar trebui sa urmariti filmul

deoarece

veti afla nu mai putin de 7 motive pentru care cei informati

apreciaza acest produs si-l recomanda.

Aflati 7 motive serioase de utilizare a unui produs despre care cei mai multi habar nu au ca exista! :twoup:

…Ar mai fi si un al treilea motiv pentru care este indicat sa vizionati prezentarea pana la sfarsit.

Nu vreau insa sa il accentuez, ci prefer sa-l trec la “si altele”.

De ce? Pentru ca este vorba de bani, un pret de instalare care nu are concurenta la ora actuala in Romania.

Si de ce nu vreau sa vorbesc despre pret?

Pentru ca in realitate acest film nu-si propune sa va vanda,

ci sa va informeze despre Paint Protection Film.

Dar experienta mi-a aratat ca, indiferent ce incerci sa spui cuiva

– oricat de nou, interesant, neobisnuit, folositor, valoros, etc. –

invariabil, una dintre primele intrebari pe care le primesti este: cat costa?!

De aceea, inca o data, nici acest film – ca si altele – nu au in intentie in primul rand sa vanda,

dar este comunicat la sfarsit si pretul si felul in care este intelept sa fie achizitionat serviciul,

pentru ca multi dintre cei interesati vor sa afle asta cu prioritate.

In ceea ce ma priveste, personal deci…,

eu as fi incantat sa primesc cat mai multe comentarii de la voi

dupa ce ati parcurs prezentarea de la

Multumesc!

Cu prietenie,

Cristi

am auzit de asa ceva si chiar vreau sa imi pun pe noile faruri ca sa le protejez de pietricele si sa previn matuirea,dar la mine in SM sunt putini care se ocupa (defapt stiu doar de unu care foloseste folie 3M)dar nu am dat de el in putinul meu timp liber.

cat mar costa invelirea farurilor la un E39?probabil m-as descurca si singur sa le invelesc,materialul imi trebuie

Acest test, in care se zgarie cu o cheie un reper vopsit, trecand si pe suprafata protejata si pe cea fara folie, doreste sa ne lamureasca mai bine si sa ne arate practic cum functioneaza Paint Protection Film si in ce fel ne poate proteja. Cheia se apasa pe suprafata cu aceeasi forta – asta a fost intentia – fara discriminare: pentru a arata ca in timp ce partea vopsita se zgarie iremediabil pana la tabla sau pana la chit, pe partea protejata folia preia toate aceste zgarieturi, lasand in umrma vopseaua ca noua.

Nici un fel de folie nu poate oferi protectie impotriva vandalilor si toate sunt facute sa reziste doar impotriva accidentelor. O persoana rau intentionata, va observa imediat ca nu-si poate atinge scopul pe suprafata protejata, asa cum a planuit; drept urmare isi va modifica actiunea astfel incat sa reuseasca. Va urmari unde se termina folia, va incerca sa o dezlipeasca – eventual – sau va schimba unealta cu care incearca sa produca paguba…

Inca o data: aceasta folie este proiectata sa ne protejeze impotriva actiunilor mecanice si chimice accidentale si nu impotriva oamenilor rau intentionati.

Urmariti demonstratia de la adresa de mai jos. Astept cu interes cat mai multe comentarii :twoup: