Jump to content

Debitmetru de aer Bosch?

swsws

Recommended Posts

si original BMW e produs BOSCH

Ce certitudine am ca ce voi cumpara este cel original facut de BOSCH si nu vreo facatura pe care sa scrie bosch???

Se diferentiaza cumva??? :twoup:

Pai in toata Europa se cumpara Pierburg. E la maxim 50% din pretul unuia facut de Bosch.

Mercedes, Ford, etc...au Pierburg !

Crezi tu ca simti o diferenta intre ele ? Sigur NU !

Pentru 320dA a mea am cumparat [pe cod evident] de la Mercedes. Un Bosch era cam 250 euro [magazine online sau reprezentanta] iar Pierburg era 100euro.

Un MAF Bosch este mai sensibil. Nu inseamna ca este neaparat mai performant. Membrana de la Bosch este mult mai pretentioasa :twoup: Ca sa te tina 4-5 ani un MAF Bosch iti trebuie un filtru de aer curat tot timpul...nu ?

Pierburg d.p.m.d.v. este #1 ! Nu se strica daca filtrul de aer nu mai retine tot praful. Este exact invers de cum spune alex77xax.

Un MAF Bosch este mai sensibil. Nu inseamna ca este neaparat mai performant. Membrana de la Bosch este mult mai pretentioasa :twoup: Ca sa te tina 4-5 ani un MAF Bosch iti trebuie un filtru de aer curat tot timpul...nu ?

Pierburg d.p.m.d.v. este #1 ! Nu se strica daca filtrul de aer nu mai retine tot praful. Este exact invers de cum spune alex77xax.

Deci pana la urma se merita sa cumpar si Pierburg chiar daca e mult mai ieftin decat Bosch.....

Bosch sunt recomandate de cei de la BMW. L O G I C !!!

Garantie au ambele...asa ca nu vad unde este problema.

Dupa ce inlocuiesti senzorul asta .... ca e Bosch sau Pierburg...sa iti rescrie [varianta mai noua] softul de la masina.

Pierburg vs Bosch :

- Nu simti diferenta in functionarea masinii [consum, comportament, etc]

- Pierburg se poate curata. La Bosch daca ii atingi membrana...poti sa il distrugi definitiv.

- PRETUL...

AM schimbat MAF original cu Pierburg la 210i E36, 520i E39 si la 320dA [acum cateva luni] MERG PERFECT si acum !!!

Daca ''pret Pierburg = pret Bosch'' ... as cumpara Bosch cu toate ca as avea unele intrebari :twoup: Normal 20% din pret e numele [bosch]

Da, poÞi lua cu Încredere. Bosh are viaÞã mai lungã de funcÞionare de-aia este ºi mai scump.

Daca aveai curiozitatea sa te documentezi...:)

Pierburg are ''viata'' mai lunga decat Bosch.

Poti sa cauti pe gooooooooooooooogle ''Pierburg vs Bosch MAF''

Tu unde ai citit despre fabula cu Bosch ? :twoup:

Daca aveai curiozitatea sa te documentezi...:twoup:

Poti sa cauti pe gooooooooooooooogle ''Pierburg vs Bosch MAF''

Tu unde ai citit despre fabula cu Bosch ? :)

am avut pierburg si eu si cativa cunoscuti , poti sa faci ceva in ele . Acum ca tu ai avut un pierburg f smecher care te-a incantat nu inseamna ca sunt best of the best . Nu am auzit de probeme cu Bosch luate de noi .

vezi ca Pierburg nu facea pentru BMW pe benzina pana acum cateva luni asa ca vezi ce cod are debitmetrul, intra la ei pe site si documenteaza-te pana sa il cumperi. La inceputul anului am cumparat Pierburg si am fost nevoit sa il schimb cu cel original Bosch pentru ca masina nu mergea tocmai cum trebuia si asta din cazua debitemtrului de la Pierburg, mi-au si confirmat in urma unul email pe care l-am trimis lor incompatibilitatea de la acea data spunand ca urmeaza sa scoata pe piata si debitmetre pentru BMW benzina. Oricum, eu recomand tot Bosch, e mai scump dar nu ai probleme si esti mai linistit ca ti-ai pus o piesa originala. Mai ai grija si de la ce magazin le cumperi, pentru ca o sa iti dea Pierburg cum am luat-o eu care nu e pentru benzina, desi ei sustin ca este ceea ce iti trebuie. Din fericire cei de la care l-am cumparat eu au fost super profesionisti, intrucat desi folosisem debitmetrul cam 1 luna de zile, dupa ce le-am trimis raspunsul celor de la Pierburg nu au avut nimic de obiectat, doar mi-au cerut Pierburg-ul inapoi plus diferenta de bani pentru Bosch, cerandu-si scuze pentru greseala. Edited by mik15

eu lucrez la bosch si poate sunt subiectiv.insa departamentul de cercetare-inovatie este unul dintre pct forte ale acestei companii.multi se intreaba dc se baga bosch sa faca si aparate de curatat cu presiune si drujbe etc etc.. avand in vedere faptul ca pe piata exista karcher sau husqvarna de ex.tocmai pt ca au oameni f buni care tot timpul vin cu idei noi.intr-adevar unii vor spune ca daca vrei sa le faci pe toate,n-o sa faci nimic cum trebuie.este un pct de vedere pe care il respect,dar asta nu inseamna ca il si impartasesc.am multe produse de la bosch(scule,electrocasnice etc)si toate sunt ff bune.in ceea ce priveste ind.auto un singur lucru vreau sa spun:65 la suta din incasari de aici vin.restul de 35% se obt din electrocasnice+scule electrice.cred ca asta spune destul de multe.uitati-va sub capota si o sa vedeti cate din componente sunt facute de bosch.in concluzie,la ac versus opinia mea este ca:bosch rules.asta nu inseamna cele facute de pierburg sunt proaste.doar ca nu sunt la fel de bune ca cele de la bosch.toate bune.

Pierburg se poate curata.

Nu se curãÞã. Adicã se poate curãÞa, dar nu Înseamnã cã are vreun rezultat. Vorbesc din experienÞã. :twoup:

Rezultatul este >>> nu ramane murdar :twoup: :) :twoup: :twoup:

Un Bosch nu ai curaj sa il atingi...

Atata timp cat pot sa cumpar Pierburg de la reprezentanta Mercedes sau Ford sau VW...nu cred ca nu sunt bune ! :twoup:

NU exista diferenta pe BMW intre Pierburg [pe codul exact] si Bosch.

Sunt convins ca daca nu se cumpara echivalentul exact de la Pierburg pot sa apara probleme.

Pe toate forumurile de BMW [cel putin] despre MAF Pierburg se spune ca este mai durabil si cel putin la fel de bun ca un Bosch. Mai trebuie doar sa faceti up-date la softul care il aveti pe masina.

Repet > la acelasi pret pentru un MAF aleg Bosch :)

Asta incercam sa spun pana acum !

Daca cumperi echivalentul de la Pierburg, Siemens, etc, TREBUIE sa mearga la fel !!!

Pierburg e ''by default'' pe Mercedes. Pe BMW nu e OK ? Daca ei spun ca e pentru part. nr. respectiv ? :twoup: