Jump to content

temeperatura indica prost! -40 si ramane blocat?.

kerosen

Recommended Posts

mai intai am lovit,o bordura,cand am parcat bordura fiind mai inalta,m-am dus prea infata si sa dezlipit oleaka aparatoarea aia,n-am bagat de seama,iar apoi peste vreo 2 ore a trebuit sa plec pana undeva,si pe un drum drept am duso mai lung pe la 180-190,nu asta conteaza,si de la vant,mi-a impins aparatoarea de tot,mia intrat la roata,o parte atarna,si mi-a tocito bucata cu bucata de asfalt,eu de unde sa aud?..muzica la maxim,dupa acea portiune de drum drept si de viteza,am ramas fara aparatoare cel putin o bucata,m-am uitat si senzoru pare sa fie acoo,cred ca e ceva de la fire,sau paote nu e mufa calumea bagata..o sa verific..

deci vine iarna,si e nevoie cat mai curand de senzor sa inteleg...

Las-o asa.. A/C nu e obligatoriu iarna.. Izolezi firele si, pana prin luna mai, economisesti bani pt senzorul de temperatura...

N-are rost sa investesti acuma in masina.. Facturile la gaz sunt din ce in ce mai mari, vine luna cadourilor, poate un concediu pe undeva..

Si apoi, mai este o vara, si in 2012 e sfarsitul lumii..

Chiar.... exista un senzor si in partea dreapta. Celalalt pentru ce este?

pentru incalzirea de la stropitorile parbrizului

Am si eu asa ceva doar ca nu am observat sa fie apa calda de la stropitori iarna la prima folosire. Din contra iarna trecuta a inghetat lichidul de tot pentru ca am uitat sa pun lichid de iarna.

deci vine iarna,si e nevoie cat mai curand de senzor sa inteleg...

Las-o asa.. A/C nu e obligatoriu iarna.. Izolezi firele si, pana prin luna mai, economisesti bani pt senzorul de temperatura...

N-are rost sa investesti acuma in masina.. Facturile la gaz sunt din ce in ce mai mari, vine luna cadourilor, poate un concediu pe undeva..

Si apoi, mai este o vara, si in 2012 e sfarsitul lumii..

ete na, un senzor SH e maxim 50 lei...

Am si eu asa ceva doar ca nu am observat sa fie apa calda de la stropitori iarna la prima folosire. Din contra iarna trecuta a inghetat lichidul de tot pentru ca am uitat sa pun lichid de iarna.

nu se incalzeste apa

sa incalzesc tasnitorile in cazul in care ingheata apa in ele si se fa dopuri

(ar fi culmea sa incalzeasca apa,ai face cafea sau ceai cum este iarna)

nu se incalzeste apa

sa incalzesc tasnitorile in cazul in care ingheata apa in ele si se fa dopuri

(ar fi culmea sa incalzeasca apa,ai face cafea sau ceai cum este iarna)

Ms. Interesant ce dotari are masinuta mea si eu habar nu am.

Hmmm... apropo de cel de-al doilea senzor de care vorbim. Am cautat pe net si am gasit cum ca acela ar fi pentru noxe, nu pentru temperatura! (chiar nu vad logica, sa fie 2 senzori pentru aceeasi citire a temperaturii! Calculatorul deja primeste datele legate de temperatura exterioara si poate comanda incalzirea duzelor)

Acel senzor foloseste la modulul de clima, cand clima este data pe recirculare automata. Senzorul respectiv citeste noxele din aer, pe care le trimite catre modulul de clima iar aceasta schimba modul de circulare a aerului, adica ia aer de afara daca nivelul de noxe este normal, sau trece pe recirculare daca nivelul noxelor este ridicat.

Sper sa ma corecteze/completeze cineva in acest topic.

Hmmm... apropo de cel de-al doilea senzor de care vorbim. Am cautat pe net si am gasit cum ca acela ar fi pentru noxe, nu pentru temperatura! (chiar nu vad logica, sa fie 2 senzori pentru aceeasi citire a temperaturii! Calculatorul deja primeste datele legate de temperatura exterioara si poate comanda incalzirea duzelor)

Acel senzor foloseste la modulul de clima, cand clima este data pe recirculare automata. Senzorul respectiv citeste noxele din aer, pe care le trimite catre modulul de clima iar aceasta schimba modul de circulare a aerului, adica ia aer de afara daca nivelul de noxe este normal, sau trece pe recirculare daca nivelul noxelor este ridicat.

Sper sa ma corecteze/completeze cineva in acest topic.

Deja exagerezi. Nu stiu ce sa mai cred. Ori e pt duze ori e pt noxe?