Jump to content

Vand diverse ptr e39 si e38

Recommended Posts

un 740 benzina, model 96-97 , masina e aproape intreaga, minus motorul , cutia si instalatia multimedia

interior complect cu fete de usi , piele neagra si scaune comfort electrice 300e

navi mic cu tv , cd-wechsler, statie , si tot ce mai avea electronica de multimedia 740 in portbagaj (fara subwoofer care e deja vandut ) , initial le-am tinut ptr e39-le meu, dar nu am nervi sa le mai montez.- totul la 350e

perdeluta elecrica de luneta ptr e39 , cu buton si tapiterie , 50e

2 scaune de fata din material textil in stare f buna ptr e39 pe negru 50 ron amandoua

o caroserie de 5281 e39 din 1996 cu trapa electrica , 3 usi puntea fata si spate pe ea de 528i

tel 0727131593

intrebati ce va intereseaza e o lista lunga sa pun preturi la toate , ma mai intereseaza si diverse schimburi cu piese e39, volan M , jante...etc Multumesc.

Edited by HHH

Scaunele de e39 sunt cu incalzire sau nu? Un volan de e39 cu comenzi este? sau MID + cass(sau cd) pt e39 ?

sunt fara incalzire, is obisnuite din material negru sintetic. Am si cu incalzire dar sunt din piele neagra , in intro- stare impecabila , am tot interiorul.

Volan este dar ptr modelul 96-99 nu merge pe ce e mai nou de 2000 , mid am cu cass( dintr-o bucata bmw business cel cu afisajul mic 50 euro) sau mid cu afisaj dublu si minidisc insa trebuie sa ii verific pixelii. 80 euro

Fumarel: in sist audio primesti: unitatea de bord cu ecran(cea din poza) cu tot ce e in portbagaj, adica cd wechsler, modul TV , statie ptr DSP, gps , cd reader navigatie+ suporturile metalice , tot tot in afara de subwoofer si boxe( am si subwooferul dar un idiot a scos boxele din el ,si din usi) iar cablurile sunt taiate ce fac legatura intre chestuiiile din portbagaj si bord.

banda cu toate butoanele le vrei sau doar cele 2 butoane de la incalzirea in scaune?

Edited by HHH

Am revenit cu pozele, lipseste din poze monitorul care e la mine in masina, dar e sus in primele 3 poze . Toate piesele de mai jos din sist audio functioneaza, se vede in primele poze , navigatia, TV-ul cad changerul telefonul, absolut totul.

http://yfrog.com/53img6423jx

sau:

http://img183.imageshack.us/g/img6423.jpg/

P.Dan

Din pacate mid-ul doar asa ti-l pot poza, eu pe masina nu am modelul asta asa ca nu mai am cum sa-l alimentez sa se aprinda. Daca vrei hai si fa-i tu o proba.

Edited by HHH

2 scaune de fata din material textil in stare f buna ptr e39 pe negru 50 ron amandoua

multumesc frumos pentru scaune!

Un baiat FOARTE serios! S-a incurcat la pret in anunt, dar a tinut mortis sa-si respecte oferta! :twoup: Imi cer scuze de offtopic, dar am fost impresionat de corectitudine. Trebuia s-o zic :)

Ok, ma mai gandesc in legatura cu mid-ul. Butonul pentru volum il are?

Da, asta il are: http://yfrog.com/5amiddspj la cel cu DSP pretul e de 100 RON iar cel fara dsp si fara buton 50 RON , minidisc 100ron

Cosmine, sa te folosesti sanatos de ele.

Edited by HHH

• 2 weeks later...

Aproape totul s-a vandut. Din 740 nu mai este nimic.

Mi-a mai ramas de vanzare un MID cu pixeli defecti, 50 ron , minidisk 100ron

interior complet de e39 --(compus din scaune fata, 4 fete de usi si banchete) , piele neagra normale ( nu cele sport) , stare foarte foarte buna 400euro

1 set roti HARTGE pe 19 , 8.5jx19 cu 9.5jx19 , gume 245/35/19 si 285/30/19. Pretul 900 euro neg

http://img837.imageshack.us/img837/1235/dschrtg.jpg

Edited by HHH

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.