Jump to content

e60 navigatie

bmw318ci

Recommended Posts

Am o mare nelamurire!

Acceses meniul cu ajutorul i-drive si observ ca imi cere un dvd cu o harta(presupun ca harta europei)

Nu stiu unde pot "baga" cd-ul respectiv!

nu gasesc nicaieri acest drive!(dvd drive)

ajutor!

In portbagaj

Daca ai navigatie business atunci ai un singur slot care e si DVD, in el bagi dvdul cu hartile.

Daca ai navigatie profesionala atunci ai doua sloturi, unul cd (de sus) si unul de dvd (de jos). In cazul asta, evident il bagi in slotul de jos.

Edited by ralfy

Intervin si eu. Am navigatie profesionala pe 525d e60

1- orice dvd de navigatie bag in unitate, astept...si nu face nimic, zice please insert dvd...

2- Uneori am observat ca daca fac un cd audio (maxell , verbatim) si il bag in unitatea cd din bord, nu il citeste; insa daca il bag in magazie il citeste imediat. Am unele cd-uri traxdata facute care le citeste imediat in unitatea de bord...nu inteleg fenomenul

Am incercat sa iau de pe net mai multe dvd-uri cu navigatia pe 2010, le fac pe dvd, la 2 x, si nu mi-l citeste. Sincer nu am incercat pe un cd de calitate de ex sony...ceva scump ci doar cu dvd-uri obisnuite din comert de firmele enumerate mai sus. Sa incerc sa curat unitatea cu un cd cleaner ?

Edited by jonnyy_b

Intervin si eu. Am navigatie profesionala pe 525d e60

1- orice dvd de navigatie bag in unitate, astept...si nu face nimic, zice please insert dvd...

2- Uneori am observat ca daca fac un cd audio (maxell , verbatim) si il bag in unitatea cd din bord, nu il citeste; insa daca il bag in magazie il citeste imediat. Am unele cd-uri traxdata facute care le citeste imediat in unitatea de bord...nu inteleg fenomenul

Am incercat sa iau de pe net mai multe dvd-uri cu navigatia pe 2010, le fac pe dvd, la 2 x, si nu mi-l citeste. Sincer nu am incercat pe un cd de calitate de ex sony...ceva scump ci doar cu dvd-uri obisnuite din comert de firmele enumerate mai sus. Sa incerc sa curat unitatea cu un cd cleaner ?

Daca bagi un cd audio in unitatea de DVD merge ? Atunci nu ar avea rost sa o cureti.

Vezi ca a aparut varianta 2011, gasesti linkuri aici pe forum pe undeva, incearca cu aia.

eu nu am nicio magazie in portbagaj, la naiba!

am doar o unitate in care bag cd audio!

acolo se baga?

daca da...cum naiba mai folosesc fuctie de cd-player?

Nu o mai folosesti.