Jump to content

CE ANVELOPE SA ALEG?

Recommended Posts

Poti sa-ti faci o idee aici:

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2010-...r-Tyre-Test.htm

Ai sa vezi ca sunt mai multe categorii de teste. In functie de dimensiunea jantei, "podiumul" castigatorilor se schimba. E bine sa citesti si review-urile utilizatorilor, la fiecare tip de pneu.

Spor la studiu!

Edited by Misaru

Salut,

poate ma puteti ajuta cu niste idei.

trebuie sa aleg intre doua modele de cauciucuri Dunlop SP Sport Maxx XL si Contineltal sport contact 2

dimensiunile anvelopelor sunt 245/35 R19 93Y si 275/30 R19 96Y

Eu as merge pe Continental , Dunlop se tocesc f repede

Am mers vreo 15.000 km cu SportContact 2, corecte dar nu m-au impresionat. Le-am schimbat cu Bridgestone Potenza 050 A de care am fost foarte multumit. Stiu ca in epoca am facut ceva studiu pe Internet, si am vazut un Enzo cu Potenza 050 A - asta a contat in alegere ! Dintre Conti si Dunlop as alege Dunlop.

Eu nu stiu ce tot atata caz...pana la urma conteaza profilu` si poate te mai uiti si la rezultatele de pe www.tyretest.com . Ca ce zice aici unul sau altu` n-are nicio relevanta...parerea mea ...

Adica, nu toti de aici mergem pe aceleasi drumuri...nu toti avem aceeasi presiune in pneuri...nu toti mergem linistiti...nu toti tare...adica nu toti la fel :twoup:

Adica sunt multe variabile de luat in calcul...si e greu de spus care cauciucuri sunt mai bune...sau nu :)

Eu nu stiu ce tot atata caz...pana la urma conteaza profilu` si poate te mai uiti si la rezultatele de pe www.tyretest.com . Ca ce zice aici unul sau altu` n-are nicio relevanta...parerea mea ...

Adica, nu toti de aici mergem pe aceleasi drumuri...nu toti avem aceeasi presiune in pneuri...nu toti mergem linistiti...nu toti tare...adica nu toti la fel :twoup:

Adica sunt multe variabile de luat in calcul...si e greu de spus care cauciucuri sunt mai bune...sau nu :)

Off-topic:

Pai si acolo nu tot de parerea lui unul si lui altul tii cont?

Eu unul recomand adac.de pentru teste deoarece chiar par a fi facute pe bune.

Mai mult de atat pe adac.de sunt teste facute cu anvelope europene si nu de peste ocean(o sa vedeti ca foarte multe profile din SUA nu se comercializeaza si in europa - mai ales la gama de iarna)

On-topic:

Nu stiu la cauciucurile de vara cum sta dunloop dar eu unul am fost NEMULTUMIT de dunloop wintersport M3.

Mai mult de atat pentru testele de iarna Continental 830P ii da baiate lui 3D.

Deci tind sa aleg Continental.

Salut,

trebuie sa aleg intre doua modele de cauciucuri Dunlop SP Sport Maxx XL si Contineltal sport contact 2

Daca esti dispus sa alegi si intre alte marci iti recomand cu incredere G.Y Eagle F1 Asymmetric,foarte bune atat pe uscat cat si pe ploaie torentiala .Probat de mine .

Cel mai bun pret l-am gasit pe cauciucuridirect.ro..

multumesc la toata lumea pentru sfaturi.

am citit si eu zilele astea pe net despre cele 6 marci premium. Michelin Pilot SPORT PS2 sunt cele mai bune. dupa care urmeaza Pirelli P ZERO,Continental SportContact , etc.

toate aceste marci la test au iesit foarte apropiate, cu siguranta eu personal nu as simti diferenta indiferent de ce cauciucuri as avea(din cele mentionate mai sus).

asa ca am ales Continental sport contact 2. as fi mers pe Michelin dar sunt putin mai scumpe.

Eu le-am luat de la bmw pt ca mi-am comandat jantele noi si am zis sa imi iau si cauciucuri de la ei. Michelin e mult prea scump la BMW. Acum astept un discount si sper sa imi faca un pret bunicel sa merite sa iau cauciucurile de la ei. am si avut inainte Continetal sport contact 3, sunt foarte bune si arata bine pe janta

ieri mi-am incaltat masina cu jantele pe 17 anvelope Dunlop runflat. sunt groaznice cauciucurile cu runflat cand vine vorba de confort :twoup:

Edited by CARBON

Salut,

Daca esti dispus sa alegi si intre alte marci iti recomand cu incredere G.Y Eagle F1 Asymmetric,foarte bune atat pe uscat cat si pe ploaie torentiala .Probat de mine .

Cel mai bun pret l-am gasit pe cauciucuridirect.ro..

da am vazut acel site. pare sa aibe preturi bune. mersi

eu am auzit ca , continental le fac turcii.

si romanii fac continental, dar nu si dimensiuni mari sau sport contact.