Jump to content

VAND 530I - E39

radusky

Recommended Posts

E39 - FABRICATIE 11.2000, INMATRICULATA 2001 (inmatriculata in Romania)

231 CP, DUBLU VANOS

NAVIGATIE + TV, TELEFON, COMENZI VOLAN, COMENZI VOCALE, SENZOR PLOAIE, SCAUNE SPORT ELECTRICE CU MEMORIE SI INCALZIRE, OGLINZI HELIOMATE (EXTERIOARE CU MEMORIE), FULL PIELE, VOLAN SPORT, XENON, DUBLU CLIMATRONIC CU VENTILATIE AUXILIARA, TRAPA ELECTRICA, PDC, DSC, OGLINDA DREAPTA CU ORIENTARE AUTOMATA PENTRU MARSARIER, CUTIE AUTOMATA STEPTRONIC, 10 AIRBAG-URI, jante M (+ CELE DE IARNA)...(in principiu tot in afara de ventilatie/masaj scaune, webasto si radar)

KM - 210.000

PRET: 5400 EURO!

Probleme pe care masina le are: instalatia audio, cand functioneaza, cand nu (in functie de umiditatea de afara, sensibila la socuri - se pare ca ar fi un contact pe care nu l-am dibuit pana acum - problema e relativ recenta); pixelare display la km si afisaj temperatura; PDC functioneaza cu probleme la frig afara.

Nu mai vreau sa stau cu 2 masini in fata casei!

post-26919-1288166310_thumb.jpg

post-26919-1288166321_thumb.jpg

post-26919-1288166341_thumb.jpg

post-26919-1288166354_thumb.jpg

post-26919-1288166370_thumb.jpg

post-26919-1288166418_thumb.jpg

post-26919-1288166433_thumb.jpg

post-26919-1288166451_thumb.jpg

post-26919-1288166468_thumb.jpg

Da bun pret si masina e misto dar cum de ai lasat de la 6900 la 5000

am ajuns sa-mi fie sila de mine cu 2 masini in fata casei! sincer, este un baiat din timisoara care a vrut sa vina sa o ia la 6200, nu i-a convenit ca sunt probleme cu audio, a zi sa mai las dar nu am vrut...dar treaba asta cu 2 masini...ma seaca!!...si vine iarna si ma doare sufletu sa o vad ca sta...si nu e bine pentru masina, sa stea afara nefolisita

BTW: cine este interesat rog sa nu incerce sa mai negocieze fiindca ii voi refuza vanzarea (ar sfida bunul simt)

Daca tu crezi ca o sa poti face iarna cu 550 e nasol s-ar putea sa te coste mai mult decat pierzi la cealalta masina pana la primavara

salut! pai nu inteleg ce vrei sa spui: de ce nu se poate face iarna cu 550? ce poate sa aiba? imi vin incaltarile intr-o luna, noi noute cu jante cu tot de la BMW, atentie mare si ochii pe sosea. masina este civilizata si poate fi condusa nu incet, ci moseste daca esti obisnuit cu automata...dar astept si opinii de la tine

Pai o sa te trezesti cu o gramada de zgarieturi pe ea mai ales ca e neagra , poti sa spargi barile sau sa atingi ceva cu ele , interirul il faci praf pt ca e bej si s-ar putea sa o ia razna niste sisteme electronice de la frig , iar la cati senzori are in bara fata daca o lovesti putin e destul de grav si de consum nu mai vorbim Edited by ALEX LAZEANU

Pai o sa te trezesti cu o gramada de zgarieturi pe ea mai ales ca e neagra , poti sa spargi barile sau sa atingi ceva cu ele , interirul il faci praf pt ca e bej si s-ar putea sa o ia razna niste sisteme electronice de la frig , iar la cati senzori are in bara fata daca o lovesti putin e destul de grav si de consum nu mai vorbim

hm! ai si dreptate si nu! Doamne fereste, necazuri se pot intampla! cu cea veche nu am avut probleme iarna, am condus atent.

SPER SA NU FIU PENIBIL: 240 KM facuti in oras, consum de 36 l...si nu mai continui ca m-as putea trezi intr-o postura cand sar toti pe mine (ATENTIE: vorbesc de consum doar pentru ca, si numai pentru ca este UIMITOR de bun/scazut)....in germania nu sunt ierni?

Pai o sa te trezesti cu o gramada de zgarieturi pe ea mai ales ca e neagra , poti sa spargi barile sau sa atingi ceva cu ele , interirul il faci praf pt ca e bej si s-ar putea sa o ia razna niste sisteme electronice de la frig , iar la cati senzori are in bara fata daca o lovesti putin e destul de grav si de consum nu mai vorbim

hm! ai si dreptate si nu! Doamne fereste, necazuri se pot intampla! cu cea veche nu am avut probleme iarna, am condus atent.

SPER SA NU FIU PENIBIL: 240 KM facuti in oras, consum de 36 l...si nu mai continui ca m-as putea trezi intr-o postura cand sar toti pe mine (ATENTIE: vorbesc de consum doar pentru ca, si numai pentru ca este UIMITOR de bun/scazut)....in germania nu sunt ierni?

...e bleumarin! dar toti cand o vad a doua oara...ahaaa! deci nu e neagra!

Guest poleposition

lol, atat aveam consum la M6 in oras :) Acum o ard de la 37 in sus cu porcu :twoup:

Nu vad de e nu ai putea folosi masina iarna, e o masina normala, nu vreo super sportiva exotica de folosit numai vara...

Eu cred ca s-a referit ca a facut 240 km cu 36 l nu ca consuma 36 % sau poate nu am inteles eu bine

Si in germania sant ierni dar nu prea e zapada pe strada si nu e pericol sa intre vreun idiot in tine

Edited by ALEX LAZEANU

lol, atat aveam consum la M6 in oras :twoup: Acum o ard de la 37 in sus cu porcu :)

Nu vad de e nu ai putea folosi masina iarna, e o masina normala, nu vreo super sportiva exotica de folosit numai vara...

de aceeasi parere sunt si eu....si pentru asta am si luat-o, ca si singura masina, nu pentru cine stie ce figuri sau...nu stiu, pentru ce ar putea fi luata. vis-a-vis de putere si cuplu, ce am constat e ca oricum nu pot sa ma "joc" un pic cu nimeni in afara orasului, ca cine are o masina cat de cat peste 230 cp si vrea sa marga tare, nu-l mai intereseaza de nimic, nici linii continue, nici ce vine din fata, nici vizibilitate, asa ca raman cu buza umflata in spate fara vreo sansa de-al mai ajunge. e vorba de 90% din cei care detin astfel de masini si se grabesc sau vor sa arate ce pot (din care 70% sunt posesori de audi!!!!! :twoup:...no offense, da am prins boala pe astia...proaspat sariti de pe "fauve"

salut, ma intereseaza masina. As vrea sa stiu putin despre istoricul ei, adica a avut probleme majore (in afara de consumabile bineinteles) la motor, transmisie (daca a fost inlocuit uleiul si filtrul), ce a fost inlocuit la directie si suspensie, daca a avut accidente (chiar si minore iar daca a fost reparata in mod progesional pe mine nu ma deranjeaza dar doresc sa stiu) sau ceva iesit din comun in afara de mica problema a instalatiei audio. Ma mai intereseaza daca este disponibil manualul original al masinii (acela unde pe prima pagina sunt scrise optiunile cu care a plecat masina din fabrica). Eu sunt din Bucuresti, am o delegatie la Oradea marti pe 9 Noiembrie si as vrea sa vad masina, in cazul in care ma multumeste as dori sa o cumpar iar aici vine urmatoarea intrebare: se poate radia din evidenta in aceeasi zi, adica putem scoate certificatul fiscal sa o pot inmatricula pe numele meu?

Cu respect,

Madalin

Edited by mada_linn

salut, ma intereseaza masina. As vrea sa stiu putin despre istoricul ei, adica a avut probleme majore (in afara de consumabile bineinteles) la motor, transmisie (daca a fost inlocuit uleiul si filtrul), ce a fost inlocuit la directie si suspensie, daca a avut accidente (chiar si minore iar daca a fost reparata in mod progesional pe mine nu ma deranjeaza dar doresc sa stiu) sau ceva iesit din comun in afara de mica problema a instalatiei audio. Ma mai intereseaza daca este disponibil manualul original al masinii (acela unde pe prima pagina sunt scrise optiunile cu care a plecat masina din fabrica). Eu sunt din Bucuresti, am o delegatie la Oradea marti pe 9 Noiembrie si as vrea sa vad masina, in cazul in care ma multumeste as dori sa o cumpar iar aici vine urmatoarea intrebare: se poate radia din evidenta in aceeasi zi, adica putem scoate certificatul fiscal sa o pot inmatricula pe numele meu?

Cu respect,

Madalin

buna ziua! prima intrebare: masina a avut o problema cand i-a fost inlocuita pompa servo cu una sh de un tampit care nu a mai putut sa o puna inapoi pe cea veche. am scris despre asta aici. practic, masina mergea perfect dar cand se incalzea, la relanti facea un mic zgomot care pe mine ma enerva. astfel, pana sa inlocuiesc pompa aceea cu una noua, pe banii mei (luata aici de pe forum acu un 1 si care e ok) am tot inlouit pe role, curele, etc.

s-a mai ars un transformator de la xenon (dupa ce am spalat-o)...l-am inlocuit...in rest nu prea imi vine nimic in minte acum.

eu am certificatul fiscal scos si din cate stiu eu se poate radia in ziua tranzactiei (masina este pe firma, astfel ca va trebui sa iti fac o factura si o chitanta).

nu am manualul eu dar din VIN poti sa afli parca optionalele (in mod cert de la reprezentanta).

accidente: mi-a fost spart parbrizul si rupta oglinda la buzau (act de vandalism). a existat un dosar, a fost inchis fara a se gasi faptasul.

un politist feroviar a frecat-o usor la aripa dreapta spate (am si acum autorizatia de reparatie dar este o chestie minora si am lasat-o asa) invocand ca atunci cand a parcat el eu nu eram :twoup:

motorul este ca nou (scuze, este un cliseu sa spun asta, dar trebuie sa vii sa il asculti, sa mergi cu el si te convingi); la cutie am completat acu 2,5 ani un pic de ulei (NU DA SOCURI!!!! - :) ...glumesc, are un baietel care m-a sunat si de pe forum si prima chestie care a intrbat-o: CUTIA DA SOCURI?...la modul serios: nu am schimbat filtre sau altceva la ea, am preferat sa nu umblu, ca nu stiu pe mana cui incape. e ok asa, nu are nici un fel de problema, deci de ce sa ma scarpin unde nu ma mananca).

eu si acum folosesc masina...

VIN WBADT61050CE53099

multumesc pentru timpul acordat, stiu ca am pus foarte multe intrebari. Se poate sa imi spui data primei inmatriculari care este trecuta in talon, iar as mai vrea sa intreb cate chei are masina deoarece eu doresc sa fac asigurare casco si ei imi cer 2 chei; niste fotografii mai noi se poate (poate chiar si pe privat, nu ma deranjeaza). Astept raspunsul cu interes. Edited by mada_linn

multumesc pentru timpul acordat, stiu ca am pus foarte multe intrebari. Se poate sa imi spui data primei inmatriculari care este trecuta in talon, iar as mai vrea sa intreb cate chei are masina deoarece eu doresc sa fac asigurare casco si ei imi cer 2 chei; niste fotografii mai noi se poate (poate chiar si pe privat, nu ma deranjeaza). Astept raspunsul cu interes.

data fabricatiei: 11.2000

inmatricularea in 2001 - in germania

2 chei + cea cu utilizari limitate + mai este o chestie de plastic

foto vor veni

Mai bine o tii ca a -2-a masina. E pacat s-o dai in banii astia.O sa-ti fie incomod cu 550i. Mai o zgarietura, o bara sparta ( o vopsesti nu mai iese culoarea perfect), pleci pe lateral de la semafor, rade lumea ca nu poti sa scoti v8-u din parcare, mai intra un fraier in tine ca n-are gume de iarna. Mai bine la garaj si mergi cu 530i , macar nu te doare inima ca de 550.

Eu am mers iarna trecuta cu 545i-u si trebuie sa calci acceleratia cu moderatie mare si o sa te saturi becul de la DTC. ( si pe aici e parfum iarna, daca vezi zapada de 2 ori e bine).

Sant perfect de acord cu ce a zis DSF , chiar ai putea sa pui niste poze noi ca alea sant din 2009 , oricum ar ajuta la vanzare

Mai bine o tii ca a -2-a masina. E pacat s-o dai in banii astia.O sa-ti fie incomod cu 550i. Mai o zgarietura, o bara sparta ( o vopsesti nu mai iese culoarea perfect), pleci pe lateral de la semafor, rade lumea ca nu poti sa scoti v8-u din parcare, mai intra un fraier in tine ca n-are gume de iarna. Mai bine la garaj si mergi cu 530i , macar nu te doare inima ca de 550.

Eu am mers iarna trecuta cu 545i-u si trebuie sa calci acceleratia cu moderatie mare si o sa te saturi becul de la DTC. ( si pe aici e parfum iarna, daca vezi zapada de 2 ori e bine).

post-26919-1288725780_thumb.jpg

post-26919-1288725790_thumb.jpg

post-26919-1288725799_thumb.jpg

post-26919-1288725808_thumb.jpg

post-26919-1288725818_thumb.jpg

post-26919-1288725828_thumb.jpg

post-26919-1288725837_thumb.jpg

post-26919-1288725948_thumb.jpg

post-26919-1288725956_thumb.jpg

post-26919-1288725963_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.