Jump to content

VAND 530I - E39

radusky

Recommended Posts

bun pret....cum o zis si inga cand ai avut bani mai multi de la un coleg de pe forum te-ai incapatanat si ai zis ca nu o dai...acum....bun pret!

s-a vandut, se poate inchide. multumesc!

Ce rau imi pare ca am ratat-o, dar imi poti spune si mie pretul de vanzare?

O seara placuta!

bun pret....cum o zis si inga cand ai avut bani mai multi de la un coleg de pe forum te-ai incapatanat si ai zis ca nu o dai...acum....bun pret!

s-a vandut, se poate inchide. multumesc!

Ce rau imi pare ca am ratat-o, dar imi poti spune si mie pretul de vanzare?

O seara placuta!

5900 fara jentile ei originale! numai bine!

pai....cereai pe ea 5400 si ai dat-o cu 5900 ? :twoup:) . cand imi pun masina de vanzare pun numarul tau in anunt. cer 7000 , si mi-o vinzi si mie cu 8500, pls.

imi inchipui ca ai gresit, si ai dat-o cu 4900 de fapt.

offtopic : un prieten chiar asa a facut,avea o masina la 4500 de vanzare, si nu il suna nimeni. cand in sfarsit l-a sunat cineva, el nu mai avea nevoie de bani si cand l-a intrebat cumparatorul care e ultimul pret, asta zice : 5000. pai cum domne, facea ala, acum ceri mai mult ca in anunt. si asta : da, ca nu mai vreau sa o dau..... ce credeti, a venit ala a doua zi cu 5000 si a luat masina :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.