Jump to content

Problema claxon E46

Allex

Recommended Posts

Nu cred ca este de la sigurante... nu mai functioneaza nici comenzile de pe volan. deci este posibil sa fie de undeva de sub volan vreun contact ceva.

Ieri am auzit un zgomot ca un trosnit asa, de undeva de sub volan dar nu am dat importanta.

Am inteles ca este o spira sau ceva de genul asta care se strica :twoup:

Nu cred ca este de la sigurante... nu mai functioneaza nici comenzile de pe volan. deci este posibil sa fie de undeva de sub volan vreun contact ceva.

Ieri am auzit un zgomot ca un trosnit asa, de undeva de sub volan dar nu am dat importanta.

Am inteles ca este o spira sau ceva de genul asta care se strica :twoup:

Se auzea cumva incet , eu am 320d din 2000 si am avut o problema , goarnele erau pline cu apa !!!

le-am dat jos si are un surubel pe fiecare din goarne acoperit de un capacel negru il dai jos si pui pe cineva sa actioneze claxonul in timp ce tu invarti de surubul ala , bine dupa ce in prealabil te ducu cu ele la o vulcanizare sa iti sufle cu aer acolo sa iasa apa sau ce e inauntru daca intradevar sunt infundate.

Sper ca am fost de ajutor.

Asta a fost problema mea si asa am rezolvat.

La mine problema e alta :twoup: . Am zis mai sus ca nu'mi mai functioneaza nici comenzile de pe volan. Se pare ca problema este de la "banda"/"spira" sau ceva de genul asta, de sub volan.

Este o piesa rotunda, pe care sunt montate maneta de semnalizare si maneta care actioneaza stergatoare. Nu stiu exact cum se numeste acea piesa.

• 3 weeks later...

E foarte posibil sa fie din cauza tacanitului de la volan. Norocul tau ca e IEFTIN. Nu valoreaza mai mult de 100 de lei pricajiti...

Nota explicativa pt. spectatori:

"Tacanitul de la volan" este de fapt un PENIBIL, care a luat ceva de la mine si de aproape un an de zile imi raspunde la telefon cu... "stai linistit, ca iti trimit banii". Si mi-a tot trimis... pana si-a schimbat numarul. Ori suntem golani, ori nu mai suntem! :)

Am citit pe forum ca ar vrea sa mai cumpere cate ceva. Hmm... Puteti sa-i trimiteti cu toata increderea si stati linistiti , ca va trimite el banii ! :twoup:

In primul rand nu sunt tacanit/penibil cum mi'ai spus tu, domnule Bonaparte sau cum dracu' se scrie :twoup: ... ma rog eu nu vreau sa te jignesc... crede'ma ca as putea :twoup:

In al doilea rand... omule crede'ma ca nu tu esti motivul pentru care mi'am schimbat nr de telefon! (uite chiar o sa'ti dau un PM sa'ti expic de ce l'am schimbat)

M'ai disperat luni de zile cu astia 100 de lei. Ti'am explicat ca am fost plecat o perioada... dupa aceea mi'ai amintit tu de 12038347 de ori prin mesaje... cred ca am 1000 de mesaje pe telefon, de la tine. Nu e vorba de bani ci de timp. Crede'ma ca numai de 100 de lei ai tai, astia pricajiti nu am stat.

Inca o data iti spun, nu este vorba de bani... adu'ti aminte cand imi trimeteai 3-4 mesaje pe zi, sunai ca un disperat... pur si simplu ma exasperasei... esti mai rau ca o femeie. Iti dai seama ca la un moment dat chiar m'am enervat... dar acum pot sa zic ca dupa ce ai facut tot circul asta, mi'a mai trecut supararea pe tine :)

Deci in concluzie o sa iti trimit banii in cursul saptamanii viitoare (duminica nu stiu daca este deschis la vreo banca)

De PM'ul pe care mi l'ai dat ultima data nu ai spus nimic :twoup:

Aaa... si inca o chestie, intreaba si tu pe forum, sunt multi baieti cu bun simt de la care am luat piese. Nu cred ca a fost vreo problema.

Bafta domnule Bonaparte!

• 3 weeks later...
E foarte posibil sa fie din cauza tacanitului de la volan. Norocul tau ca e IEFTIN. Nu valoreaza mai mult de 100 de lei pricajiti...

Nota explicativa pt. spectatori:

"Tacanitul de la volan" este de fapt un PENIBIL, care a luat ceva de la mine si de aproape un an de zile imi raspunde la telefon cu... "stai linistit, ca iti trimit banii". Si mi-a tot trimis... pana si-a schimbat numarul. Ori suntem golani, ori nu mai suntem! :)

Am citit pe forum ca ar vrea sa mai cumpere cate ceva. Hmm... Puteti sa-i trimiteti cu toata increderea si stati linistiti , ca va trimite el banii ! :twoup:

In primul rand nu sunt tacanit/penibil cum mi'ai spus tu, domnule Bonaparte sau cum dracu' se scrie :) ... ma rog eu nu vreau sa te jignesc... crede'ma ca as putea :twoup:

In al doilea rand... omule crede'ma ca nu tu esti motivul pentru care mi'am schimbat nr de telefon! (uite chiar o sa'ti dau un PM sa'ti expic de ce l'am schimbat)

M'ai disperat luni de zile cu astia 100 de lei. Ti'am explicat ca am fost plecat o perioada... dupa aceea mi'ai amintit tu de 12038347 de ori prin mesaje... cred ca am 1000 de mesaje pe telefon, de la tine. Nu e vorba de bani ci de timp. Crede'ma ca numai de 100 de lei ai tai, astia pricajiti nu am stat.

Inca o data iti spun, nu este vorba de bani... adu'ti aminte cand imi trimeteai 3-4 mesaje pe zi, sunai ca un disperat... pur si simplu ma exasperasei... esti mai rau ca o femeie. Iti dai seama ca la un moment dat chiar m'am enervat... dar acum pot sa zic ca dupa ce ai facut tot circul asta, mi'a mai trecut supararea pe tine :twoup:

Deci in concluzie o sa iti trimit banii in cursul saptamanii viitoare (duminica nu stiu daca este deschis la vreo banca)

De PM'ul pe care mi l'ai dat ultima data nu ai spus nimic :twoup:

Aaa... si inca o chestie, intreaba si tu pe forum, sunt multi baieti cu bun simt de la care am luat piese. Nu cred ca a fost vreo problema.

Bafta domnule Bonaparte!

Dragalasule mic, chiar ma amuza atitudinea ta demna de o curvistina hartuita sexual...

Totusi, cu riscul de a parea in ochii tuturor "mai rau ca o femeie" (avand in vedere ca te-am mai deranjat cu un post pe 13 noiembrie), as vrea sa ma lamuresti daca prin "o sa iti trimit banii in cursul saptamanii viitoare" te referi la anul curent... Si te mai rog, pentru a nu-mi mai irosi timpul cu lectura de proasta calitate, sa compui un raspuns cat mai laconic si la subiect.

Multumesc anticipat.

• 4 weeks later...
Puteti sa-i trimiteti cu toata increderea si stati linistiti , ca va trimite el banii ! :twoup:

Ai primit banii?

Mda... si eu am avut o problema asemanatoare cu un user care cica stie sa retapiteze masini... dar dupa vreo 3-4 luni (in care ma ducea cu vorba incercand sa bage copilul la inaintare ca vezi Doamne... "am fost cu ala mic la spital") am realizat ca nu stie decat sa retapiteze volane.

Puteti sa-i trimiteti cu toata increderea si stati linistiti , ca va trimite el banii ! :twoup:

Ai primit banii?

As fi scris pe forum, ca sa spal rusinea omului, dar nu, nu am primit nimic. Teoretic surprinzator pentru un user cu statutul de "senior",nu?

Pentru ca nu m-am nascut ieri, am stiut de la bun inceput ca e foarte posibil sa nu mai trimita banii. Dar fiindca era vorba de o suma, sa spunem derizorie, l-am lasat sa aleaga intre a fi om sau gainar, iar el a ales... In acest context, notiunea de "onoare" e mai degraba de pe alta lume.

• 4 weeks later...
Am observat ca nu'mi mai functioneaza claxonul la E46. Pur si simplu nu se mai aude nimic cand incerc sa claxonez...

Sa verific sigurantele? Exista sigurante pentru claxon? Chiar nu ma pricep :) .

Multumesc!

Pune pe nevastata sa tipe pe geam in loc de claxon :twoup:)))))))))))))