Jump to content

Vand E36 320i Cabrio

gecko

Recommended Posts

Fabricatie: 1994, 164,000 km, Transmisie: automata, Putere: 150 CP (110 kW), Cilindree: 1998 cm³, Norma Euro: euro2, benzina, rosu-metalizat, Numari de usi: 2/3, Tara de origine: Germania, Tara inmatricularii: Romania.

Echipament aditional:

ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, tapiserie piele, jante aliaj, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, antifurt, xenon, scaune incalzite, camera marsarier, proiectoare ceata, incalzire auxiliara, senzori parcare, suspensie reglabila

Descrierea Vehiculului:

ANGEL EYES, STOPURI LED, OGLINDA LCD+TELECOMANDA+CAMERA MARSALIER, PARCTRONIK CU AFISAJ PE LCD, SISTEM AUDIO(RADIOCD+MP3+6 BOXE), PRELATA NOUA, SUSPENSIE NOUA, MECANICA NOUA, PACHET M EXTERIOR-INTERIOR, ELERON M, EVACUARE INOX, SCAUNE SPORT PIELE CREM+MAHON, UNIC PROPRIETAR ROMANIA, IMPECABILA TEHNIC SI ESTETIC, ACCEPT TEST REPREZENTANTA.

*VARIANTE AUTO* PENTRU VARIANTE PRETUL ESTE DE 5000 EURO

Pret 4600 EURO

Nu am reusit sa pun poze, insa cine doreste ma poate contacta.

As zice mai degraba ca este un Roz Bombon, succes cu vanzarea, masina arata excelent.

Din pacate cred ca 99,9 % din barbati s-ar feri de culoarea asta, dar sa nu uitam ca mai sunt si domnisoare carora le-ar place.

Se poate considera UP.

Edited by drq928

• 2 weeks later...
Guest poleposition
e departe de a fi roz(tot ce are nevoie un barbat sa conduca o masina rozeste o pereche zdravana de OO)...

corect... si ceva infipt intre buci. :)

edit: ooops, s-a cumparat ? sorry dereglatu :twoup:

Edited by poleposition

Un blond !

De ce esti rau ? :twoup: Blondul e colegul meu si nu e chiar blond... :) ...(ma refer la caracter)..

Si apoi masina nu e roz, este mov deschis (cyclame!) Si am condus-o si eu si nu m-a facut nimeni gay..... :)

Una peste alta, e chiar misto masina...

Avand in vedere ce user ai,e normal sa-ti placa masina. si daca zici tu ca e mov,merge si la baiat.

Un blond !

De ce esti rau ? :twoup: Blondul e colegul meu si nu e chiar blond... :) ...(ma refer la caracter)..

Si apoi masina nu e roz, este mov deschis (cyclame!) Si am condus-o si eu si nu m-a facut nimeni gay..... :)

Una peste alta, e chiar misto masina...

Nu se discuta de gay, se discuta de fata din poze. Si eu am mers cu masina si nu ma facut nimeni gay.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.