Jump to content

Vand 320i Coupe (vanos)

poh !

Recommended Posts

Vand e36 320i , vanos,150 HP. Masina e din 1993 , din august 2010 inmatriculata in RO,climatronic,cotiera piele,xenon,kit ///M (fara praguri) , ASC+T , subwoofer + statie magnat,etc. Accept orice fel de test,masina arata si merge ff bine. pretul este de 4200 euro negociabil.

post-37878-1288211552_thumb.jpg

post-37878-1288211701_thumb.jpg

nu vreau sa ma bag aiurea dar sigur are ASC+T ,eu sincer ma cam indoiesc

da,initial am crezut ca are doar martorul ala in board dar nu si modulul,insa acum 2 saptamani am derapat intr-o curba si s-a aprins martorul. sincer,nu am simtit nici un ajutor de la asc...am sezisat doar prezenta acelui martor in board. :twoup:

pune-mi te rog pe mail, poze detaliate, de rezolutie mare, cu masina, si cu toate defectele interior si exterior. clima merge? motorul merge rotund, consuma ulei (poza cu interiorul tevii de esapament)?. orice alt amanunt de interes. sunt interesat. ioansimionescu@yahoo.com

pune-mi te rog pe mail, poze detaliate, de rezolutie mare, cu masina, si cu toate defectele interior si exterior. clima merge? motorul merge rotund, consuma ulei (poza cu interiorul tevii de esapament)?. orice alt amanunt de interes. sunt interesat. ioansimionescu@yahoo.com

ti-am dat add pe yahoo,totul e functional,nu mananca ulei absolut deloc,i-am facut schimbul cam de 1500 - 2000 km , toate merg cum trebuie,o vand ca vreau sa imi deschid o mica afacere si mai am nevoie de bani.

ti-am dat si pm

UP ! 3000 :-s

Daca dai cate un UP aproape ZILNIC, o sa-ti inchida topicul, indiferent ce afacere vrei sa-ti deschizi! Mai ales ca ai fost avertizat de vreo doua ori!!!

Bafta!

nu-i faza de afacere :-j deja am demarat lucrarile fara banii de pe masina,doar ca sincer....as vrea ceva mai nou un pic,eventual un e46 coupe,dar diesel :twoup:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.