Jump to content

Vand bmw e36 coupe M pack , inmatriculat 1999 euro !

Gelu_r

Recommended Posts

Ce s-a ofuscat! Oricum, imi plac astia gen: ''toata lumea e nebuna, numai eu este sanatos...'' :)

Eu zic sa ne cautam toti prin buzunare, conturi si toate cele sa adunam bani sa cumparam masina ca pierdem ocazia, dupa aia vedem noi cum o impartim o zi la unul, o saptamana la altul dupa cum cotizeaza fiecare.

Gelu uite cum facem daca e tot asa de unica masina ta iti dau eu o pisica numai ca are motorul de 2.0 si incalzire in scaune si trapa electrica si OBC(computer de bord) si cotiera si 2 airbaguri si pachetul de lumini pentru interior si clima (manuala) si duzele de la stergatoare incalzite si yala de la sofer incalzita si am 2 randuri de jante(vara-iarna) si daca vrei mai vin cu un set de jante, si are si proiectoare si iti mai dau eu 2000 de euro numai da-mi mie masina ta imi place foarte mult mai ales compartimentul de deasupra panoului de la incalzire, a mea nu are asa ceva si acum mi-am dat seama ca pot depozita o multime de lucruri acolo.

Mmm...eu spun ca ar trebui sa te mai gandesti la diferenta aia pe care i-o oferi... Cam putin...Mai pluseaza, mai pluseaza! :twoup:

Cu respect din tara blonzilor:danezia, va saluata traktor.mai rar asa forum, sincer va urmaresc din februarie si sunteti criminali.mai puteti?off topic:am luat un opel anu trecut cu 9000e din 2005, acum nu mai valoreaza nici 50%,cu o amarata de pisica fara roti vrei sa rupi gura targului?Nu cred, reactor share da un 525i e34 la 2000 de euro, doar ca el are roti.o seara buna. Edited by traktor_cerber

Acum no comment de pretul initial al masinii ca intre noi fie vorba nu era asa mare chiar daca ea era cheala.....dar asta pana la treaba cu rotile si l-am intrebat de m-am tampit de nr de km....s-a facut ca ploua !

ontopic: domnule nu stiu cum te-o chema ! Sa intelegi ceva, nu ca suntem noi carcotasi insa aceste forumuri nu cred ca sunt pt orice bisnitar sau samsar care vrea sa vanda o masina fara roti. Ce ai spus tu la adresa colegilor, a noastra numai un bisnitar putea sa zica. Si scuza-ma daca, colegii iti speculeaza prostia nu vad de ce un moderator sau admin nu ti-ar spune acelasi lucru tie si nu noua ! Bafta !

P.S.: Impreuna face si mai mult de 150 cai insa te rog sa-i folosesti tu intr-un oras ca Bucuresti sau oricare altul.....sau poate esti vreun racer si noi nu stim, in acest caz imi cer scuze !

Edited by Blaz3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.