Jump to content

Achizitionare BMW

UNIQUE

Recommended Posts

salutare! vreau sa-mi cumpar un bmw, de preferinta 325i s-au 325ci model 2000-2002, este vreo diferenta intre ele? in afara de aspect? mentionez faptul ca nu stiu prea multe despre seria 3 pt ca nu am condus-o niciodata, exclus diesel, astept parerile voastre, va multumesc. Edited by UNIQUE

Poate difera dimensiunile, insa bordul arata la fel cu cel de pe sedan.

Coupe-ul e mai frumos si mai rigid, insa nu este asa de practic, usile sunt mai grele si iarna, daca nu stergi geamurile si chederul, ingheata si nu prea mai poti intra in masina(usor).

Coupe-ul e mai spatios, insa nu si pe inaltime, din cauza faptului ca e mai jos plafonul ca la sedan. Ce imi place la coupe e ca scaunul se lasa mai jos decat la sedan.

Edited by vl4d

Salut, daca nu ai o familie mare sau daca nu trebuie sa "cari" constant mai mult de 1 persoana, alege coupe. Din puctul meu de vedere asta e primul aspect care trebuie sa il clarifici.

Avantaje coupe (+) -

+ Design

+ Pozitia la volan (cu conditia sa ai scaune sport)

+ Scaune rabatabile (in cazul in care vrei sa transporti ceva mai voluminos) L.E. pe sedan scaune rabatabile intalnesti mai greu

+ Spatiu ( avantaj minor, coupe ul este cu 2 cm mai lung/lat)

+ Dotari (de obicei gasesti coupe uri mai dotate decat un sedan, dar nu este o regula)

Acum - usuri -

- Portbagaj mai mic (- 30 de litri fata de sedan)

- Spatiu (pe inaltime) pentru pasagerii din spate mai mic decat la sedan

- Unele piese sunt putin mai scumpe, singurul exeplu care imi vine in cap acum sunt chederele care costa approximativ 500 de euro la coupe

Dupa cum au spus si alti colegi motoarele sunt identice, consumul identic la fel si timpii 0-100 etc...

Edited by polbrand

cel mai bine este sa faci tot posibilul sa le conduci pe ambele si sa vezi care iti satisface "gustul" in materie de masini. coupe-ul este totusi mai incomod ca si masina de zi cu zi, dar regimul de exploatare numai tu il sti. daca mergi mai mult singur in masina ...merita deranjul :twoup:

Si eu caut 325ci si am o dilema legata de pret.

Voi cat ati da maxim pe e46 325ci pt ca am vazut pe mobile si la 18k euro si mie unu mi se pare cam mult totusi pt o masina din 2004-2005.

Ati prefera e46 325ci full options sau e92 "no options" la acelasi pret si cu km mai multi ?

Edited by ktod_16