Jump to content

e46 316i

roshu2010

Recommended Posts

ame='Bmw32oCi' timestamp='1346929823' post='1812145']

De ce te agiti atata pentru un 316 amarat ?:)) Nu te mai stresa ca tot nu e ca tine..relax.

[/quotnu ma agit k nu sunt cola...si am spus ceva ce nu a vazut nici unu..DECI NU AM ZIS EU CA SE INFIGE<CI CEL CARE AVEA 320`ul...Deci e mare diferenta..si am sp k eu am motorul de 1.9...asa ca nu te mai baga nici tu in discutie...

exact asa..imi cer scz inca odata..cred k ma gandeam la altele:)..oricum asta imi ia 10 in oras..si cam 6-6.50 in afara!

Bravo.

ma fratilor se vede ca unii chiar nu vedeti bine sau poate k sunteti prea mandrii de masinile voastre(320,318 etc).....eu nu am spus k poate face un 316 pe un 320 cum toti ati zis k sunt tampit....eu am spus k omu` ala care avea un 320,mi`a zis k se infige mai bine decat 320`ul lui...asta am spus...dar daca amaratul asta care a zis faza cu un ferari..chiar esti departe de realitate prietene...ia`ti un tico sau un matiz mai bine k nu sunt masinile astea de tine...

si app la 316 am motor de 1.9...pentru ala cu ferari...

si scz...care consuma mai mult decat un 320 d..sau orice d...si sa moara familia mea..nu poate omu` sa mai greseasca ca se gaseste unu cu un ferari sa scrtie tot felul de nebunii...de ce nu iti iei ferari prietene?

nu te inteleg...imi pot lua ce vreau eu,nu te mai ambala atat... a si am uitat sa iti spun,ferari era parcat :blink:

eu am un 316i din 99...pot sa spun ca masinuta asta "mica" chiar este super...nu are nici un fel de problema..trage super bine...chiar sunt super multumit de ea....am vrut sa fac schimb cu un 320d facelift 2002 si omu` mi`a zis ca se infige mai bine si merge mai bine decat aia..si tin sa zic ca si aia e intretinuta...am motor de 1.9 pe ea..105 cai..si pot sa spun k nu se simt doar 105...nu sunt probleme la motor la alte nebunii...chiar e o masina klumea...si eu sincer sa va sun nu sunt adeptul Diesel`ului....mai bine as lua un benzinar chiar daca consuma mai putin!Sper sa nu ma injurati dar am vazut ca se scrie de 316:D....

prietene....vorbesti prostii

ma fratilor chiar sunteti multi prosti pe acest site...vai mortii vostri si o mai zic inca odata k nu eu am zis ...a zis cel care avea 320`ul...dar multi prosti pe lumea asta...vai mortii vostrii(care sunt pustani si care nu au treaba cu viata);)...hai sictir si sa va iau mamele la toti astia "jmecheri"

bine ma desteptule cu 105 cai care ii ai tu mare masina ce ai.:)) pune banii jos si hai sa te dai cu mine.nu ca as avea eu mare masina dar....e mai buna ca a ta:)).

"Mie mi se pare puturoasa a mea la 150 de cai si lui la 105 i se pare racheta:))"

Edited by Catalin**