Jump to content

E60 530d 2007

Guest Pole

Recommended Posts

Guest poleposition

Am gasit sa cumpar un E60 530d din 2007 la 25.000 EUR.

Are 72.000 Km, verifrecati ca-i luata de la AB.

Are dotarile pe care le aveam si pe M6, deci foarte multe. (mai putin scaune sport)

HUD, Entry & Drive (Keyless Go gen), Scaune Comfort cu memorii piele, TV/VIDEO, Logic 7, Volan electric incalzit cu memorie, oglinzi autodim, steptronic, Active steering, Dynamic Drive, Xenon Adaptiv, Navigatie Prof., Clima Automata si asa mai departe.

Ceva sfaturi de la posesori ? Sa ma bag ?

Nu imi spuneti ca-i mare pretul etc, nu caut chilipiruri si cazane. L-as lua pentru nevasta-mea sau sa fie acolo...

Edited by poleposition

eu sincer zic ca nu face mai mult de 18.-19 mii....hai maxim 20.000 in cazul in care e impecabila. Mai ales ca sunt modele aparute naibii in 2003 la sfarsit. Tu decizi, eu am dat fara tva 13.500 cu tot cu taxa pe a mea, 2006, dar nu are atatea dotari. La urma urmei, e un fier, nu dormi in el. Prea multa electronica ... duamne fereste sa se strice ceva... ar fi pacat. La banii aia iei naibii noul seria 3 2010 alb :twoup: cu f putini km si e si mai mica, ca pt o femeie ! E alegerea ta ! Eu am dat doar o parere personala !

Guest poleposition

Ma interesa daca exista vreun posesor sa imi zica si mie una alta, ce probleme apar la modelul asta in special, cat de multumit e de motorizare, chestii de genul asta.

Si da, nu stiu daca merita 25k... cat sa-i ofer atunci ?

Guest poleposition
Ba imi e dor de o cearta din aia buna. Sa bag din alea ca te lauzi and shit? :)

Nu merita, e foarte scumpa, mai bine iei un LCI, nici nu se compara la interior. De parca n-ai stii ce panarame de masini vand aia la AB.

Baga ce vrei, ce pana mea de lauda e un E60 ? :twoup:

Mai elegant mi se pare un C-Class W204 pentru o fata ! :twoup:

Nu prea i se potriveste barca aia de seria 5 !

Motorul e foarte echilibrat, se comporta impecabil iar probleme are ca orice alt BMW, galerie admisie si evacuare, caseta directie, etc.

Guest poleposition
Nu ma, m-as fi luat de faza cu "l-as lua sa fie acolo", adica la banii tai etc plm samd.

In fine, daca nu e LCI, n-are rost.

:twoup: Nu ba nebunule, ma refeream ca sa fie in locul seriei 1, am editat si a iesit aiurea.

edit: da, nu-i LCI... dar e 2007, ianuarie ceva de genul asta.

Arata foarte bine.

Pai zi-mi cat sa-i ofer atunci.

Poate peste 2 ani iei cu 25.000 modelul nou cu ceva dotari... La anu o sa iei modelul nou o benzinara entry level fara nimic. Eu zic sa mearga pe 320d, 2010 , facelift :twoup: e ideal pt o femeie, e si mica si sprintena, si sunt cateva pe autovit superbe , albe, cu 1000 km.... noi..