Jump to content

picaturi de ulei sub masina (((

clausthaler1

Recommended Posts

Esti sigur 100% ca iti curge pe la capacul filtrului de ulei?

Daca da, ai scapat, daca nu, e posibil sa-ti curga pe la corpul filtrului de ulei, are o garnitura si niste o-ring-uri mici acolo.

oricum o sa mai verific astazi inca odata ca sa fiu sigur...dar eu am vazut scursuri de la capacul filtrului in jos...de ma duce gandul ca pe acolo curge ,pe la garnitura,mai ales ca mi-a schimbat uleiul recent.

Du-te azi la spalatorie, cumpara-ti motorsolv, da pe motor, pe capac chiulasa, intre chiulasa si bloc, in zona filtrului de ulei... Spala motorul cat de bine poti, apoi fa cateva ture, opreste-te si uita-te pe unde curge! Ia o lampa la tine, si baga-te sub masina! Vezi de unde picura si mergi in sus, pe dara de ulei!

Nu o sa iti dai seama pe unde iti curge ulei agitandu-te pe forum! Crede-ma pe cuvant!

Du-te azi la spalatorie, cumpara-ti motorsolv, da pe motor, pe capac chiulasa, intre chiulasa si bloc, in zona filtrului de ulei... Spala motorul cat de bine poti, apoi fa cateva ture, opreste-te si uita-te pe unde curge! Ia o lampa la tine, si baga-te sub masina! Vezi de unde picura si mergi in sus, pe dara de ulei!

Nu o sa iti dai seama pe unde iti curge ulei agitandu-te pe forum! Crede-ma pe cuvant!

de aceea exista acest forum...pt agitati! :twoup:

uleiul mai subtire curge mai usor si dc ai o garnitura putin uzata cu ala mai subtire incepe sa curga pe cand cu unul normal nu (normal = indicat de prod pt acel mot)

astia la service cam lucreaza cu picioarele....busonul are un inel de etansare din Cu parca, poate la tine nu l-au pus... au zis lasa bre ca merge siasa

uleiul mai subtire curge mai usor si dc ai o garnitura putin uzata cu ala mai subtire incepe sa curga pe cand cu unul normal nu (normal = indicat de prod pt acel mot)

astia la service cam lucreaza cu picioarele....busonul are un inel de etansare din Cu parca, poate la tine nu l-au pus... au zis lasa bre ca merge siasa

garnitura de Cu au pus-o am vazut eu...problema a fost de la garnitura capac filtru ulei....trebuia repozitionata!

• 13 years later...

Bună seara! Am un 318d iar astăzi mi a ieșit fum de sub capotă în mers. Până acum nu am fost atent dar în locul unde parchez sunt 3 locuri dispuse ca un triunghi unde a curs ulei, cam cat podul palmei. Până acum nu observasem. Care ar putea fi problema? Vă mulțumesc anticipat!

6 hours ago, LupuENK said:

Până acum nu am fost atent dar în locul unde parchez sunt 3 locuri dispuse ca un triunghi unde a curs ulei, cam cat podul palmei. Până acum nu observasem. Care ar putea fi problema? Vă mulțumesc anticipat!

Daca sunt 3 locuri unde a curs sub masina fara sa o fi miscat, inseamna ca scutul de sub masina e plin cu ulei si a curs cand suprafata scutuluo s-a umplut.. 

Da scutul jos ca poti sa mergi si fara el de ici colo. Si apoi cauta sub masina pe unde curge, unde e umed de ulei.

Cauze pot fi de la termoflot si garnitura de chiulasa .., la faptul ca fara sa vrei ai lovit baia de ulei...