Jump to content

Help fratilor ca mor!Am uitat cheia in portbagaj :-s

Stefanutzu

Recommended Posts

Pai, nu ai rezolvat pana acum ?

Nu am rezolvat , am fost in seara asta cu o copie de pe cartea masinii la Reprezentanta la BMW si mi-au spus"s-a dar o noua lege de la BAVARIA care spune : duplicarea unei chei nu se mai face ca inainte doar cu seria caroseriei (fotocopia cartii masinii) ci trebuie actul in original (care il am in masina) + o cheie originala de la masina respectiva (la randul ei in masina) apoi sa imi confirme respectivul de acolo si sa imi faca o fotocopie si sa o semneze.. sau daca nu sa incarcat masina in camion si sa o duc la ei sa le confirm ca este masina mea ..." deci ma duce foarte mult !... asa ca am hotarat sa sparg un geam si sa intru in masina pe bancheta din spate sa dau jos chestia aia din bancheta din mijloc care face legatura intre cabina si portbagaj la care sa tai husa respectiva sa bag mana dupa cheie!

se poate deschide portbagajul far stricaciuni,se da suportul de nr. jos se da o gaura cu spiral de 6 undeva in zona prin care trece cablul pt. deschiderea cu cheia si cu un carlig se apuca acel cablu si se trage,dureaza 5min.

merge si cu spiral de 4,gaura se astupa cu un dop mic de cauciuc mentionez ca gaura se da doar in primul strat de tabla acolo unde se afla broasca.

se poate deschide portbagajul far stricaciuni,se da suportul de nr. jos se da o gaura cu spiral de 6 undeva in zona prin care trece cablul pt. deschiderea cu cheia si cu un carlig se apuca acel cablu si se trage,dureaza 5min.

merge si cu spiral de 4,gaura se astupa cu un dop mic de cauciuc mentionez ca gaura se da doar in primul strat de tabla acolo unde se afla broasca.

macar mai poate folosi si altu gaura aia... :twoup:

• Like 1

daca spui ca poti deschide porbagajul din interior, sparge un geam lateral (mare), in buc la o firma mai de renume asa sunt geamuri 150 ron (turcesti bineinteles) si 200 cu tot cu montaj. in juma de ora ai masina gata.

sa iti fie invatare de minte, sa iti faci alta cheie.

daca nu are loc pt SKY in bancheta degeaba sparge geamul :twoup: si oricum se chinuie pana intra pe geam in masina si ce jeg de cioburi face prin masina...

Edited by POIUYT

daca spui ca poti deschide porbagajul din interior, sparge un geam lateral (mare), in buc la o firma mai de renume asa sunt geamuri 150 ron (turcesti bineinteles) si 200 cu tot cu montaj. in juma de ora ai masina gata.

sa iti fie invatare de minte, sa iti faci alta cheie.

daca nu are loc pt SKY in bancheta degeaba sparge geamul :twoup: si oricum se chinuie pana intra pe geam in masina si ce jeg de cioburi face prin masina...

varianta in legatura cu cioburile respective : lipesti banda adeziva pe geam inainte sa-l spargi si astfel va ramane pe banda si dupa ce ii spart tragi afara.

De aici inteleg ca japca lucreaza la casco si in situatii similare se strecoara de dupa cheder si iti deschide masina din orice pozitie :twoup:

Nu uita ca se poate intampla oricui .

Edited by Billy M
  • Like 1

Billy M - sa intelegi ca o carte de identite a masinii nu se lasa nici in gluma in masina... "ca vine altul si ti-o ridica"....eu asa vad lucrurile din ce a scris el, ca are cartea in original in masina inchisa.

m-am referit la casco cu japca, adica are casco fortat fiind masina in leasing, iar logan....cine face atatea discutii aici sa-si deschida masina si n-a deschis-o inca.....

am fost in situatia asta de multe ori si eu la diverse masini si m-am gandit, am studiat si am rezolvat. sa nu uitam ca masinile astea tot de mana de om sunt facute, nu-s cazute de pe marte.