Jump to content

Help fratilor ca mor!Am uitat cheia in portbagaj :-s

Stefanutzu

Recommended Posts

sau nu si-a permis pretul dat de reprezentata....banuiesc ca nu e prea ieftina o cheie la ei

Fratioare nu se poate face aici cheie fara o cheie originala si acte originale,asta ar insemna ca ma duc cu xerox-ul de la cartea masinii tale si buletinul tau furat si fac copie de la cheie si iti iau masina ! Sunt chestii noi de la bavaria,nu ca nu mi-am permis stai tu linistit

:) Fratilor am rezolvat,spunea cineva mai sus ca toate sunt facute de mana omului asa este,m-am uitat astea 4-5 zile pe net la metode de a desface masina si am vazut cateva banalitati,in fine pana la urma m-am dus si mi-am cumparat geamul din dreapta pasagerului din fata si am spart geamul,spunea cineva sa pun scoci pe el inainte sa il sparg,asa am facut inainte sa citesc ,mc oricum de sfat,multi spuneau sa apelez la un "cunoscator" de asa ceva,in 1-ul rand nu cunosc si in al 2-lea de ce as face asa ceva cand sunt cai si mai bune de desfacut masina!Am ales geamul pt ca m-a costat 35 E, ce-a mai ieftina metoda pe care am gasito!Spuneam intr-un replay la un anume....... mai sus ca nu ai cum sa faci copie la o cheie atunci cand esti in dificultate,adica in cazul meu de fatza cand am uitat cheia in masina,Conditii puse de BAVARIA (sa va spun drept nu eu am uitat-o in portbagaj, ci prietena) in fine si femeile astea costa :twoup: ,deci nu era prea piperat pretul la cheie dar nu se putea duplica in felul asta cu copia de la cartea masinii,o sa vedeti in curand daca aveti nevoie de asa ceva ca trebuie totul in original,mai bine duceti-va si faceti o copie acum cat ai cheile in mana si actele (valabil pt cei cu 1 cheie),sau daca nu mai era o posibilitate sa imi faca o cheie "sa chem rampa sa imi ridice masina, sa o duc la ei la garaj si sa constate ca este cu adevarat masina mea" facand calculele ma ducea 200 E transportul 100-150 E cheia si vre-o 2-3 zile de garaj platit la BMW .. deci nu renta .. mai bine am scapat cu un geam schimbat si cam atat. Multumesc celor care mi-au dat sfaturi si au fost interesati sa ma ajute,numai bine! :twoup:

Acelasi raspuns l-a primit si un client de-al meu cu un E60 ( platforma, cheie, cateva zile), in seara asta am fost la masina i-am spart un stop si am recuperat cheia :) 

Total distractie 700lei.

Nu avem ce face.Sunt noile reglementari de la BAVARIA,ma bucur ca mai stie cineva chesti asta.

Cat despre cazul meu :twoup: ramane doar sa montez maine dupa ce vine de la serviciu geamul .. si este rady 2 go :twoup:

sparge un stop!!!

totusi... de ce n-ai spart un stop? :twoup:

Sincer nu m-am interesat care este pretul unui stop,am decis sa sparg un geam si cam atat .. nu stiam precis unde se afla cheia asa ca am spart un geam,aveam mai mult loc sa tai husa aia de face legatura intre cabina si portbagaj,decat sa sparg un stop

pai un SET de stopuri originale SH era probabil la 50% din pretul geamului + manopera de montaj...

Aaapp mentionez, nu stau in RO .. Manopera mi-o fac totdeauna eu la masina,deci eu cred ca am scapat ieftin cu geamul respectiv + ca este nou si nu sh,aparte ca trebuia sa stau sa caut prin dezmembrari auto o masina ca a mea incidentata sa pot lua un stop ! pt ca aici se vand pereche!

pai un SET de stopuri originale SH era probabil la 50% din pretul geamului + manopera de montaj...

Aaapp mentionez, nu stau in RO .. Manopera mi-o fac totdeauna eu la masina,deci eu cred ca am scapat ieftin cu geamul respectiv + ca este nou si nu sh,aparte ca trebuia sa stau sa caut prin dezmembrari auto o masina ca a mea incidentata sa pot lua un stop ! pt ca aici se vand pereche!

doat ti-am zis!

ai scapat ieftin. oricum nu cred ca o sa mai tii actele in original in masina...nu? :twoup:

povesti !

in italia faceai imediat dovada ca masina e a ta.

asta daca e...

cum constata un simplu service privat care nu are acces la baza de date PRA . ACI, COMUNE, ca masina e a ta ?

doar daca esti client in reteaua BMW pt seria aia de sasiu si cu numele tau.

daca te duceai cu cartea ta de identitate si o autocertificazione iti faceau cheia.

dar mai depinde si cum vorbesti cu ei.

nu le-o fi placut de fata ta si gata, hai sa-l ardem p fraier.

Sincer nu m-am interesat care este pretul unui stop,

e cam 1 mil :twoup: in plus se schimba mult mai usor..

APROPO,cum dreacu ai deschis portbagajul ?! daca ai intrat in masina!? ca nu inteleg..ai sky?!

Edited by POIUYT

pai a scris ca a taiat o panza (probabil din spatele spatarului)

Styefanutzu says: Sincer nu m-am interesat care este pretul unui stop,am decis sa sparg un geam si cam atat .. nu stiam precis unde se afla cheia asa ca am spart un geam,aveam mai mult loc sa tai husa aia de face legatura intre cabina si portbagaj,decat sa sparg un stop

Edited by turmentatu

spunea cineva sa pun scoci pe el inainte sa il sparg,asa am facut inainte sa citesc ,mc oricum de sfat,Multumesc celor care mi-au dat sfaturi si au fost interesati sa ma ajute,numai bine![/b][/i] :)

cu placere :twoup: de aia suntem toti aici.o idee in plus nu strica .bine ca s-a rezolvat si cat mai putine incidente de genu

se poate deschide portbagajul far stricaciuni,se da suportul de nr. jos se da o gaura cu spiral de 6 undeva in zona prin care trece cablul pt. deschiderea cu cheia si cu un carlig se apuca acel cablu si se trage,dureaza 5min.

merge si cu spiral de 4,gaura se astupa cu un dop mic de cauciuc mentionez ca gaura se da doar in primul strat de tabla acolo unde se afla broasca.

omule esti cam suspect :twoup:

povesti !

asta daca e...

cum constata un simplu service privat care nu are acces la baza de date PRA . ACI, COMUNE, ca masina e a ta ?

daca te duceai cu cartea ta de identitate si o autocertificazione iti faceau cheia.

Fratica te dai cam destept,ti-am zis ca nu se poate nu se poate ! daca in ro asa se face aici nu se poate face,si vezi ca ma aproba cineva mai sus in chesti asta.Data viitoare te iau pe tine ca poate ai fata mai agreeabila (sper sa nu mai fie o data viitoare)

povesti !

asta daca e...

Fratica te dai cam destept,ti-am zis ca nu se poate nu se poate ! daca in ro asa se face aici nu se poate face,si vezi ca ma aproba cineva mai sus in chesti asta.Data viitoare te iau pe tine ca poate ai fata mai agreeabila (sper sa nu mai fie o data viitoare)

"fratica"s-ar putea sa nu ma dau...

nu te aproba, relateaza o alta situatie similara, daca intelegi diferenta...

ai uitat sa spui cine e proprietarul din acte...