Jump to content

Vand 4 anvelope pe 17 cu 200 ron toate (fix)

zeky

Recommended Posts

2 au dot 2008 cu 235/45 17 Dunlop si 2 au dot 2004 cu 225/45 17 continetal sport contact 3 parca.....

inca nu au ajuns la limita (2-3mm~ carne)....pretul este de 60 ron bucata (fix) sau 200 ron toate 4 (fix)....

2 dintre ele au doua galme mici pe lateral....

vreau sa scap repede de ele (nu mai am unde sa le depozitez)....

0763.620.924- zeky....

v-am explicat starea lor reala fara sa ascund nimic.....

Seara buna....

Edited by zeky

reducere de pret:

4 anvelope (2 bunicele; 2 mai putin bune) la 180 ron ....

voi reveni si cu poze...

Ma intereseaza cele 235/45/17. Cum sunt? Astea 2 sunt alea mai bune, de care spuneai mai sus?

Multumesc.

Trimiti prin curierat?

Edited by reactor_share

cele 235/45 17 am impresia ca sunt cele cu dot 2008 in stare putin mai buna insa nu sunt sigur...cand ajung acasa o sa ma uit mai atent la ele si sper sa le fac si cateva poze (daca vrei)....

le trimit prin curier daca platesti in avans....gandeste-te ca daca eu le trimit si tu te sucesti pe mine m-ar costa transportul lor dus-intors cat nu fac ele...

Edited by zeky

cele 235/45 17 am impresia ca sunt cele cu dot 2008 in stare putin mai buna insa nu sunt sigur...cand ajung acasa o sa ma uit mai atent la ele si sper sa le fac si cateva poze (daca vrei)....

le trimit prin curier daca platesti in avans....gandeste-te ca daca eu le trimit si tu te sucesti pe mine m-ar costa transportul lor dus-intors cat nu fac ele...

Pai atunci fa niste poze, sa vad in ce stare sunt. Incearca cu o moneda de 50 de bani si uita-te atent si la galme, taieturi etc.

Am mai patit-o si nu vreau sa o patesc inca o data. Astept pozele.

Edited by reactor_share

ok, diseara ai pozele...la 100 de lei 2 anvelope nu te astepta sa fie extraordinare..........cele 235/45 nu le-am vazut umflate.....cele 225/45 sunt pe jante...

o sa le fac poze la toate 4.......si sper de pe acum ca diseara cand voi atasa pozele sa nu fie considerat UP...pozele vor fi atasate la cerere

cele 2 235/45 costa 100 ron si cele 2 225/45 costa 80 ron...pretul lor total este de 180 ron...(am facut aceasta mica diferenta de pret intre ele deoarece unele au dot 2008 si sunt mai bunicele iar celelalte au dot 2004)

Edited by zeky

Pai atunci fa niste poze, sa vad in ce stare sunt. Incearca cu o moneda de 50 de bani si uita-te atent si la galme, taieturi etc.

Am mai patit-o si nu vreau sa o patesc inca o data. Astept pozele.

am atasat pozele promise......cele 225/45 17 sunt sport contact 3 cu dot 08....40 ron bucata.... una dintre anvelope are o galma pe lateral (vezi poza atasata)....

cele 235/45 17 sunt dunlop si au dot 03......astea nu stiu daca au sau nu au galme (nu le-am vazut umflate)....100 ron 2 bucati...

..primele 5 poze sunt de la continental sport contact 3 si urmatoarele sunt de la dunlop...

Edited by zeky

Pacat...din primul post faza cu dot-urile era tocmai invers.

Si nu mi se par atat de stralucite. Oricum poze trebuia sa la faci, poate e un cumparator, mai ... interesat decat mine.

Spor.

pai cine a zis ca sunt stralucite???... te asteptai ca la 50 de lei bucata o sa-ti gasesti gume stralucite???

pret nou 150 ron toate 4...ATENTIE: gumele sunt varza..nicidecum stralucite...in cazul in care nu se vand se arunca la gunoi :twoup:

Edited by zeky

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.