Jump to content

cumpar boxa h/k si scaune sport textil

Recommended Posts

• 2 weeks later...

boxa usa cea mare -harman kardon

scaune fata sport textil cu incalzire

domnilor moderatori cu tot respectul as avea rugamintea daca se poate sa schimbati titlul topicului in:cumpar boxa h/k si scaune sport textil,in cazul in care nu este posibil rog a-mi inchide topicul in cauza.

multumesc

Edited by batory

boxa usa cea mare -harman kardon

scaune fata sport textil cu incalzire

domnilor moderatori cu tot respectul as avea rugamintea daca se poate sa schimbati titlul topicului in:cumpar boxa h/k si scaune sport textil,in cazul in care nu este posibil rog a-mi inchide topicul in cauza.

multumesc

se poate inchide-daca tot nu vede nici un moderator rugamintea mea ,am sa deschid altul cu ceea ce ma intereseaza

ti-am editat titlul :)

daca vrei nuca noua din piele cu M+5 viteze, sa imi spui... e undeva la 50-60 euro din Germania (transportul la tine e moca... pt gestul de azi :) )

multumesc ' X X L' ;cat despre nuca am cumparat-o azi de la ,,ghf,,

ps:daca intre noi nu ne ajutam,atunci cine sa ne ajute :twoup:

ti-am editat titlul :)

daca vrei nuca noua din piele cu M+5 viteze, sa imi spui... e undeva la 50-60 euro din Germania (transportul la tine e moca... pt gestul de azi :) )

multumesc ' X X L' ;cat despre nuca am cumparat-o azi de la ,,ghf,,

ps:daca intre noi nu ne ajutam,atunci cine sa ne ajute :twoup:

Am un tweter HK care vine pe usa sus daca te intereseaza

• 2 weeks later...
up pt. lista

am vazut interiorul lui snacks...ti-l recomand.Il luam eu ,dar de vreo 4-5 zile mi-am luat piele :) asa ca nu se mai poate .Asta de la snacks nu are deloc uzat scaunul de la sofer ,e fain fain :)

stiu tati ,dar el nu vinde si bancheta iar sa imi fac interiorul in doua culori chiar nu vreau ,,,poate daca era alt pret care sa am avantajeze mai mult atunci il imbracam la cineva ,,-asta e mai caut :twoup:

up pt. lista

am vazut interiorul lui snacks...ti-l recomand.Il luam eu ,dar de vreo 4-5 zile mi-am luat piele :) asa ca nu se mai poate .Asta de la snacks nu are deloc uzat scaunul de la sofer ,e fain fain :twoup:

stiu tati ,dar el nu vinde si bancheta iar sa imi fac interiorul in doua culori chiar nu vreau ,,,poate daca era alt pret care sa am avantajeze mai mult atunci il imbracam la cineva ,,-asta e mai caut :twoup:

am crezut ca-l iei ca sa-l imbraci,colegu' d'aia ti-am rekomandat :)

up pt. lista

am vazut interiorul lui snacks...ti-l recomand.Il luam eu ,dar de vreo 4-5 zile mi-am luat piele asa ca nu se mai poate .Asta de la snacks nu are deloc uzat scaunul de la sofer ,e fain fain :twoup:

am crezut ca-l iei ca sa-l imbraci,colegu' d'aia ti-am rekomandat :twoup:

pai sigur vreau sa le imbrac ...dar nu mai iasa pretul bun oricum multumesc de recomandare

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...