Jump to content

Cumpar interior e36 coupe

Recommended Posts

dupa cum spune si titlul anuntului, cumpar interior pentru bmw e36 coupe, piele, textil, combinat ... conteaza mai putin.

ce e important, interiorul sa fie intr-o stare cat mai buna, sa nu fie rupt, ars cu tigara, sa fie complet - banchete+scaune+fete usi+panouri spate.

daca e si incalzit ... e foarte bine. ofer pret bun, ma deplasez sa-l ridic eu.

oferte, doar cu poze.

id mess ovidel_ovidutz

tel 0762041590

dupa cum spune si titlul anuntului, cumpar interior pentru bmw e36 coupe, piele, textil, combinat ... conteaza mai putin.

ce e important, interiorul sa fie intr-o stare cat mai buna, sa nu fie rupt, ars cu tigara, sa fie complet - banchete+scaune+fete usi+panouri spate.

oferte, doar cu poze.

id mess ovidel_ovidutz

tel 0762041590

sal iti pot oferi scaune fata si bancheta spate textil plus...culoare mov inchis spte negru

pret fix 300 ron

oferte, doar cu poze.

id mess ovidel_ovidutz

tel 0762041590

sal iti pot oferi scaune fata si bancheta spate textil plus...culoare mov inchis spte negru

pret fix 300 ron

multumesc, dar am gasit de piele, complet(si cu accesorii la care nu ma gandeam) la brasov. maine ma duc sa-l iau.

• 8 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.