Jump to content

Am ceva scris, mic, in spatele masinii...

MishuVerde

Recommended Posts

Asa am cumparat masina din DE. Are scris "auto maas bmw", parca. Vreo 10x3 cm.

Vreau sa dau scrisu asta jos.

A facut cineva asa ceva ? Nu vreau sa ramana vopseaua stricata. Cred ca sunt litere lipite cumva...

129128[/snapback]

Incearca sa incalzesti scrisu :blink:

Daca iti este peste mana sa o faci tu, dute la orice service mai serios, ca aia au o pasta (care nu e polish, dar nu stiu cum se cheama) speciala pentru asa ceva (o folosesc la mashinile inscriptionate gen "drive test", "noul vw passat", pe care dupa ce le testeaza lumea, le cosmetizeaza shi le vand la fraieri de noi).

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Mult mai tarziu decat am sperat initial, in acest weekend am avut timp sa ma ocup de aceasta problema. Pasii urmati au fost urmatorii:

- am spalat masina;

- am asteptat sa se usuce complet;

- am incalzit cu uscatorul de par literele si, folosind un cutitas bont si foarte multa grija, le-am dezlipit cate un colt apoi le-am indepartat tragand usor de ele. Operatia de incalzire si dezlipire am facut-o pentru doua litere odata (era cam frig afara si se raceau). S-au dezlipit usor;

- am frecat usor cu o carpa moale, umezita, in zona in care au fost literele pentru a indeparta lipiciul ramas.

Rezultatul: nu se vede absolut nici o urma! :blink:

Multumesc pentru sfaturi !

Topicul se poate inchide.

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.