Jump to content

Vand bmw 320d nfl din 99

florentincristea

Recommended Posts

schimb sau vand bmw 320d din 99 alb cu 318 i, 320 i etc

nfl cam de aceeasi valoare.

nu ma intereseaza neaparat dotarile pt ca le pot adauga ulterior.

ca pret de vanzare nu m am gandit la o suma exacta, dar fiind pret obligatoriu trec simbolic 1 leu (de aur)

masina are 258.000 km cu aproximatie, mergand zilnic cu ea asta e kilometraj de referinta.

nu pot pune pozele momentan ca sunt mari, dar le trimit in caz de nevoie pana voi reusi sa postez

tel 0768414929 sau 0721330080 id mess florentincristea

e-mail florentincristea@yahoo.com

Edited by florentincristea

pret asa cum i am raspuns si colegului pe pm nu este stabilit inca. masina se poate vedea in bucuresti si apoi vb de bani, daca cer 6000 eur nu vrea nimeni, daca cer 4500 as fi nebun si i s ar sufla pe toba sa i se gaseasca defecte incat sa fie luata cu 3000. nu stiu ce sa zic, de masina tot o sa am nevoie asa ca ori ca o vand ori ca iau una benzina la schimb pt mine e bn oricum. si vreau 318 ca am piese de schimb pt ea si in asta nu mai am bani sa bag.

Cred ca, daca vrei sa o vinzi (esti la sectiunea VANZARI!!) TREBUIE sa pui un pret! Daca vrei DOAR schimb, este o alta sectiune, parca!

Cu stima

pretul obligatoriu l am scris. adica 1 leu (de aur)

ca pret de vanzare as pune 2 variante, si anume 5500 eur din care 500 eur vor fi investiti in masina in set jante si alte defectiuni ce i s-ar mai putea reprosa, sticla oglinda dr crapata, modul confort pentru varianta cu 4 geamuri electrice. al meu e stricat si momentan folosesc unul cu mai putine optiuni dar cu care pot incuia si descuia masina. etc altele

sau 5000 eur fix si investeste cumparatorul ulterior ce doreste

am fost intrebat de seria masinii si anume este ca42559 nu stiu la ce foloseste dar o postez si pe asta.

ca dotari ar fi scaune incalzite, 4 geamuri electrice, proiectoare, cd player mp3 cu usb, amplificator tub bas, boxe ovale spate, webasto, climatronic, resoftata la 163 cp cu aproximatie, volan sport 3 spite imbracat in piele(dar trebuie cusut o parte)etc. nu mi vin in minte toate ca majoritatea au dotari bunicele

Edited by florentincristea

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...