Jump to content

My love,my beautiful one

takanya

Recommended Posts

Salut prieteni!

V-am admirat masinutele,care de care mai frumoasa si mai fasneata.Acum m-am hotarat sa o prezint si eu MAE a mea.

Nu are bari modificate,jante schimbate,nimic colantat(inca) dar e simpatica,parerea mea :).

Am luat-o acum 2 luni, s-a nascut in 2003,primii 85 mii km i-a facut in germania,eu am luat-o cu 118 mii km,diferenta de km a fost facuta pe drumurile noastre.Este un 318i,motor 2.0 benzina,143 cp.Toarce foarte frumos,merge si mai si, doar niste placute de frana pe fata a fost nevoie sa schimb la ea...Totusi,azi am adus-o din service,dupa o saptamana, caci

am dat in trafic de "un sofer cu permis de pitesti" si mi-a sifonat doar bara fata,aripa,portiera si oglinda.Am plans!:twoup:

Vreau sa ii pun folie si pe fata,sa ii vopsesc bandourile , incerc sa ii fac functionale proiectoarele ,niste angel eyes si, daca sunt banuti, niste "adidasi" cu un numar mai mari si cu mai multe spite.Nimic extravagant.Dar astea in primavara.Aaaa...si alta nuca,categoric.

Toate acestea fiind spuse,astept pareri,comentarii si de ce nu...critici.[ scuze pt calitatea pozelor,nu am avut decat mobilul disponibil;e albastru inchis]

post-39074-1288976583_thumb.jpg

post-39074-1288976666_thumb.jpg

post-39074-1288976687_thumb.jpg

post-39074-1288976721_thumb.jpg

@ MihaiC : ms

@baronu25: salariile de mult se pot intitula altfel in tara asta, indiferent unde lucrezi(pentru stat).Si referitor la poza...sa deschida cineva un topic intitulat "moaca soferilor" si postam acolo :twoup: .Glumeam,am editat profilul.

Sa inteleg ca nu mai sunt fete aici,sunt intrusa?

on: astept in continuare sugestiile ,parerile si criticile voastre.

F frumoasa, sa te poarte cu placere, de fapt numai placere poate fi intr-un bmw :)

I-ai schimbat filtre, ulei, poate si unele curele dupa ce ai luat-o? Nu de alta, poate nu le-a schimbat de curand fostul proprietar.

Este un topic dedicat cu poze cu noi, la sectiunea intalniri. Si mai sunt fete, suntem cam 50-50 :twoup: glumesc.

F frumoasa, sa te poarte cu placere, de fapt numai placere poate fi intr-un bmw :)

I-ai schimbat filtre, ulei, poate si unele curele dupa ce ai luat-o? Nu de alta, poate nu le-a schimbat de curand fostul proprietar.

Este un topic dedicat cu poze cu noi, la sectiunea intalniri. Si mai sunt fete, suntem cam 50-50 :twoup: glumesc.

Mersi.Da,am gasit topicul dupa cce am postat aici.Asa se intampla mereu.Filtrele nu le am schimbat,fusesera schimbate cu 3000 km pana sa o iau.(am vazut facturi si tot)

Mare dreptate ai,doar placere ofera masinutele astea.Si cand ma gandesc ca initial pusesem ochii pe golf 5(pentru interior) sau opel astra opc(pt exterior)...

Mersi.Da,am gasit topicul dupa cce am postat aici.Asa se intampla mereu.Filtrele nu le am schimbat,fusesera schimbate cu 3000 km pana sa o iau.(am vazut facturi si tot)

Mare dreptate ai,doar placere ofera masinutele astea.Si cand ma gandesc ca initial pusesem ochii pe golf 5(pentru interior) sau opel astra opc(pt exterior)...

misto masina. cam cat ai dat pe ea????????

misto masina. cam cat ai dat pe ea????????

Mersi.Pot spune ca am dat DOAR 6300.Avand in vedere km si faptul ca a fost foarte bine intretinuta,cred ca a fost un pret bun.

O maisna foarte frumoasa la un pret foarte bun! Sa o satapanesti sanatoasa! :twoup:

Schimba-i jantele ca sunt oribile! :)

Mersi.Dap,pana in primavara vreau sa le schimb cu ceva pe 17 in muuuulte spite,eventual sa le dau pe astea la schimb si diferenta Oricum ii pun adidasii de iarna cat de curand .

Eu zic sa pui adidasii cat mai repede. Eu o cam pateam acum cateva zile la intrare in pasaj la Baneasa daca nu-i aveam pe cei de iarna ! :twoup:

Azi la mine in oras au fost 26 grade,stiam ca trebuiesc puse la sub 7 cauciucurile de iarna.Nu-mi bat joc de ele oare?

@alex4tuning Mersi.

Si in Bucuresti au fost peste 20 in ultimele zile. Cand am fost eu obligat sa franez puternic, pe la inceputul saptamanii, era in jur de 7.30 dimineata si doar vreo 3 grade celsius. M-au cam salvat de la a o pupa in coor pe o toanta care nu a invatat ca se pun avariile atunci cand masinile sunt oprite in coloana, intr-o zona fara vizibilitate si unde, in mod norma, nu ar trebui sa fie masini oprite !

Si in Bucuresti au fost peste 20 in ultimele zile. Cand am fost eu obligat sa franez puternic, pe la inceputul saptamanii, era in jur de 7.30 dimineata si doar vreo 3 grade celsius. M-au cam salvat de la a o pupa in coor pe o toanta care nu a invatat ca se pun avariile atunci cand masinile sunt oprite in coloana, intr-o zona fara vizibilitate si unde, in mod norma, nu ar trebui sa fie masini oprite !

"soferi" sunt pe toate drumurile din pacate.So...saptamana asta ne incaltam:P,ms de sfat.