Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Bangle is out

cat

Recommended Posts

cred ca nu toti stim ca Bangle nu mai deseneaza pt BMW, chiar daca a trecut ceva timp de la concedierea lui.

am deschis topicul asta pt ca exista un sondaj unde suntem intrebati "Va place ce face Bangle din BMW sau nu?" indiferent de raspuns, formularea corecta ar fi fost " ce A FACUT Chris Bangle din BMW..."

din pacate topicul e closed si nu se poate face acolo mentiunea.

cred ca nu toti stim ca Bangle nu mai deseneaza pt BMW, chiar daca a trecut ceva timp de la concedierea lui.

am deschis topicul asta pt ca exista un sondaj unde suntem intrebati "Va place ce face Bangle din BMW sau nu?" indiferent de raspuns, formularea corecta ar fi fost " ce A FACUT Chris Bangle din BMW..."

din pacate topicul e closed si nu se poate face acolo mentiunea.

129620[/snapback]

:blink: ... :)

oameni buni ,sub conducerea lui Bangle BMW a ajuns lideri de vanzari asa ca.......a facut lucruri bune,totul in viata asta se invarte in jurul banilor :blink: si in plus daca stati langa oricare din masinile "desenate" de el o sa va indragostiti choar daca vi se parea masina oribila inainte :)

oameni buni ,sub conducerea lui Bangle BMW a ajuns lideri de vanzari asa ca.......a facut lucruri bune,totul in viata asta se invarte in jurul banilor :blink: si in plus daca stati langa oricare din masinile "desenate" de el o sa va indragostiti choar daca vi se parea masina oribila inainte :)

130838[/snapback]

Masina nu e oribila deloc dar nu prea mai are liniile alea de BMW :)

• 2 years later...
mah, desena destul de bine :-? cel putin e60-ul i-a iesit perfect.

perfect de acord! :) cel mai frumos model de seria 5. desi ii cam invidiez pe cei cu e39 :)

e60 e foarte frumos din toate punctele de vedere. dar dintre un e46 si un e90 ,fara sa supar pe nimeni, as alege e46-ule

e46 a fost un model foarte reusit. de fostul meu e46 chiar mi-e dor. cred ca o sa il sun pe actualul proprietar sa ne intalnim sa vad masina. :)

Toate BMW-urile noi sunt frumoase când Þi le permiÞi. :)

Chiar ºi o seria 1 e drãguÞã dacã are niºte jante frumoase, o culoare mai deosebitã..

La fel ºi X3. Normal cã e urât dacã are bãrile alea din plastic negru dar cu pachet M sau cu bãri vopsite În culoarea caroseriei, aratã mult mai bine.