Jump to content

Ce parere aveti de acest X5?

paul

Recommended Posts

Ce parere aveti de acest X5? http://autovit.ro/bmw-x5-C14864698.html

Pretul este OK? Stiti ceva de vanzator?

Ma tot bate gandul sa-mi iau un X5 si acesta mi se pare relativ OK ca si dotari si pret. In plus se pare ca o pot lua si in leasing, ceea ce ma avantajeaza.

Vreau ceva cu motor pe benzina si cu steptronic.

Pret (Net):

24,113 EUR

Informatii:

Fabricatie: 2007, 76,000 km, Transmisie: automata, Putere: 260 CP (191 kW), Cilindree: 2996 cm³, Norma Euro: euro4, benzina, auriu-metalizat, Numari de usi: 4/5, Tara de origine: Germania, Tara inmatricularii: Romania.

Echipament aditional:

ABS, 4x4, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, tapiserie piele, jante aliaj, trapa, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, antifurt, pilot automat, scaune incalzite, senzori ploaie, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, geamuri colorate

Informatii suplimentare:

fara accident, TVA deductibil, carte service

Descrierea Vehiculului:

BMW X5 3.0 SI , AN: 2007, KM: 76.000 DOTARI: Transmisie automata,buton Start/Stop,climatizare automata,pilot automat,DTC,airbaguri fata,laterale si spate,geamuri reglabile electric fata si spate,oglinzi exterioare reglabile electric,tapiterie din piele neagra,scaune fata reglabile electric,radio cd cu MP3,jante aliaj,faruri bi-xenon adaptive,proiectoare de ceata,senzori de parcare,inchidere centralizata, vopsea metalizata. STARE EXCELENTA. POSIBILITATE PRELUARE LEASING. MERITA VAZUTA.

Chiar astazi discutam despre ea cu un prieten. Am si zis ca daca aveam cash disponibil acum, as fi luat-o. :twoup:

Ce pot sa iti spun e ca se vinde de vreo jumatate de an, e de mult pe autovit.

Edited by WLF

de ce nu verifici masina dupa vin si chiar un drum sa vezi starea reala .Masina e la dealer , poate au luat-o la un schimb bun , nu stiu de ce va mirati ca stau benzinare mari care consuma peste 20 % mult la vanzare, nu mai spun de taxe care de la anul iar se preconizeaza ca vor creste .

oricum pretul cu tot cu tva este 29900e,normal negociabil

nu se vinde pt ca este model usa,nu se vinde pt ca are in cel ami bun caz 2 proprietari in ro+unul in sua si inca unul in de. si mai ales din pricina consumului

iar cine are 30k euro cash cu siguranta mai gaseste 5-6-7k euro sa-si ia un x5 3.0d cu adevarat tipla,adica 2008-2009 sub 50k km reali,unic proprietar

http://autovit.ro/bmw-x5-C16080014.html

http://autovit.ro/bmw-x5-C15962634.html

http://autovit.ro/bmw-x5-C16022707.html

Edited by ionut_marius

Pretul de 24.113 euro este cu tot cu TVA! Si nici nu am zis ca as avea 30.000 euro cash, tocmai de aceea ma tenta ca masina se poate da si in leasing.

Eu am zis chiar in primul post ca doresc un benzinar, nu-mi doresc nici pe departe sa iau diesel. Asa ca nu vad de ce as cauta un 530d :twoup: .

Cu taxele si cu consumul m-am obisnuit, am tot un motor de 3l pe benzina si in prezent si este OK :) .

Nu as vrea sa ma duc pana la Brasov daca nu sunt sigur ca merita drumul.

Ca este model de SUA nu cred ca ar fi vreo problema. Nu cred insa ca doar din cauza asta pretul este mult mai mic decat al altor masini similare.

Mi-e sa nu fie ceva probleme mecanice la masina sau ceva probleme legate de acte.

Sau, mai degraba, sa fie doar un anunt pus la misto ca sa sune lumea. Si sa zica ca tocmai s-a dat, dar au altceva mai scump, dar mai bun.

Le-am trimis un mail si le-am cerut detalii despre masina.

Pretul de 24.113 euro este cu tot cu TVA! Si nici nu am zis ca as avea 30.000 euro cash, tocmai de aceea ma tenta ca masina se poate da si in leasing.

Eu am zis chiar in primul post ca doresc un benzinar, nu-mi doresc nici pe departe sa iau diesel. Asa ca nu vad de ce as cauta un 530d :twoup: .

Cu taxele si cu consumul m-am obisnuit, am tot un motor de 3l pe benzina si in prezent si este OK :) .

Nu as vrea sa ma duc pana la Brasov daca nu sunt sigur ca merita drumul.

Ca este model de SUA nu cred ca ar fi vreo problema. Nu cred insa ca doar din cauza asta pretul este mult mai mic decat al altor masini similare.

Mi-e sa nu fie ceva probleme mecanice la masina sau ceva probleme legate de acte.

Sau, mai degraba, sa fie doar un anunt pus la misto ca sa sune lumea. Si sa zica ca tocmai s-a dat, dar au altceva mai scump, dar mai bun.

Le-am trimis un mail si le-am cerut detalii despre masina.

Cel mai simplu ar fi sa dai un telefon si afli in 3 secunde tot ce te intereseaza.

Tu ai drepatte cu pretul net, aveam insa impresia ca pe autovit preturile trebuie sa includa si TVA-ul.

Da, mai nou au bagat chestia cu net/brut, gen mobile.de. Suna si tu si vezi daca e doar greseala de listare, sau chiar trebuie adaugat TVA la pret.

Cat despre 3.0i, atat timp cat V8 sunt deprimante dpdv al impozitului, merge si ala bine mersi.

Posibil. Desi nici asta http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=85972&hl= care era relativ neintretinut, nu era pus la 24k (24,113 mai exact cat e asta pe care il vrea paul :twoup: ). Daca masina ar fi intreaga la cap, as prefera sa pastrez diferenta enorma fata de 3.0d si sa iau 3.0i. Edited by chas3

Masina foarte frumoasa , culoarea nu mai zic e superba.Motorul nu e cea mai buna alegere , nu are cuplu destul pentru X5 , eu am mers cu un 330 cabrio(1800kg+) de 272 si nici pe aia nu impresioneaza.Daca prinzi vreun 35i ar fi altceva , turbinele fac diferenta , alte senzatii si performante.