Jump to content

vand 320d facelift

kat74

Recommended Posts

Vand 320d din 05.2002, motor 110kw euro 3, din 2009 inmatriculatã RO, proprietar, acte la zi, stare foarte bunã, climatronic, 6 airbag, bord computer, cotiera faÞã ºi spate, volan sport si schimbãtor piele, bancheta spate rabatabilã, proiectoare, ABS, ASC, geamuri electrice faÞã, servodirecÞie, jante aliaj, carlig remorcare, 3 chei, transmisie manualã, cosum redus, culoare gri metalizat, cauciucuri 4 varã + 4 iarnã, fãrã probleme tehnice, fãrã accident.

Sunt de acord cu testare. Probleme: senzorul de prezentĂŁ pasager si parbrizul crapat - se schimbĂŁ sau se deduce din preĂž.

Vizibil ĂŽn BucureÂşti, uneori Âşi Slatina. PreĂž negociabil 6500 E, tel. 0745325359, 0769498932

si inca ceva foto

post-28762-1289199070_thumb.jpg

post-28762-1289199094_thumb.jpg

post-28762-1289199114_thumb.jpg

post-28762-1289199137_thumb.jpg

post-28762-1289199303_thumb.jpg

post-28762-1289199324_thumb.jpg

post-28762-1289199340_thumb.jpg

Vand 320d din 05.2002, motor 110kw euro 3, din 2009 inmatriculatã RO, proprietar, acte la zi, stare foarte bunã, climatronic, 6 airbag, bord computer, cotiera faÞã ºi spate, volan sport si schimbãtor piele, bancheta spate rabatabilã, proiectoare, ABS, ASC, geamuri electrice faÞã, servodirecÞie, jante aliaj, carlig remorcare, 3 chei, transmisie manualã, cosum redus, culoare gri metalizat, cauciucuri 4 varã + 4 iarnã, fãrã probleme tehnice, fãrã accident.

Sunt de acord cu testare. Probleme: senzorul de prezentĂŁ pasager si parbrizul crapat - se schimbĂŁ sau se deduce din preĂž.

Vizibil ĂŽn BucureÂşti, uneori Âşi Slatina. PreĂž negociabil 6500 E, tel. 0745325359, 0769498932

si inca ceva foto

e frumoasa masina,cati km are?

spor la vanzare?

p.s.cat costa senzorul de prezenta pasager?

162000 km

senzorul se pare ca aprox. 100E, dar sunt unele pareri ca ar putea fi din contactul mufelor de sub scaunul pasagerului. Sau poate din senzorul de pretensionare centura, pe tester apar impreuna (senzor plasa si senzor pretensionare).

multumec

eu am o nelamurire, nu erau toate modelele facelift cu DSC standard?

wow ce repede ai vandut-o!cu cat?

Eu pe autovit puteam sa-mi vand masina in 2 zile dar am preferat sa tin putin de pret si sa o duc in piata. Acolo am vandut-o in 30 minute pana la urma cu cat mi s-a oferit si prin telefon. In ultima luna se vand f. repede masinile, cel putin in zona Cluj.

Edited by Gizmo.

din cei 6500 am scazut parbrizul si remedierea problemei cu senzorul de prezenta, adica 200E

Omul si-a platit testarea la Autovit si a fost incantat de ce s-a constatat privind starea masinii, asa ca a cumpart-o cu 6300, un pret care mie mi s-a parut OK.

despre ASC/DSC nu stiu ce sa spun, masina avea inscriptionat pe panou ASC, care isi facea treaba foarte bine iarna. Numai bine.