Jump to content

schimbare schimbator :)

Recommended Posts

Alea originale au niste clipsuri din plastic care se agata de tija metalica a schimbatorului...trage si vei castiga....eventual incercati sa-i imprimati si o rotatie fff slaba in jurul axului..dar f slaba...sa nu se rupa de tot clipsurile alea...desi daca le inlocuiti...nu mai conteaza :blink:

la mine maciulia are un surub in ea care strange pe levier...

130320[/snapback]

BMW-urile au un ghidaj in cruce sus in capatul schimbatorului, care nu il lasa sa se invarta, si altul jos, care nu il lasa sa iasa. Pur si simplu tragi tare si iese, e o clema de plastic bagata fortat intr-o taietura a levierului.

BMW-urile au un ghidaj in cruce sus in capatul schimbatorului, care nu il lasa sa se invarta, si altul jos, care nu il lasa sa iasa. Pur si simplu tragi tare si iese, e o clema de plastic bagata fortat intr-o taietura a levierului.

130421[/snapback]

daca nu va descurcati ,am polidiscuri la vanzare de la 35 ron :blink:

• 2 weeks later...

post-485-1160223442_thumb.jpgpost-485-1160223506_thumb.jpg

Am inlocuit eu manerul de la schimbator zilele trecute, daca este cel original se trage cu toata forta in sus de el ( mare atentie sa nu loviti barbia). Cel nou se monteaza prin presare. Atat... e simplu...

134042[/snapback]

mult mai bine acum....

Edited by cookin

• 1 month later...
post-485-1160223442_thumb.jpgpost-485-1160223506_thumb.jpg

mult mai bine acum....

136659[/snapback]

vreau sa imi schimb si eu nuca :blink: dar nu stiu de care sa pun,una mai finuta si mai frumoasa stiti vreun site,link,poze ceva ?? daca nu,e frumoasa si cea din poza de mai sus de M parca, :)

Edited by lucian1

• 3 weeks later...
Mai oameni buni, stiu ca s-a explicat de mai multe ori cum e cu schimbarea asta de schimbator, dar mie mi-e cam frica sa trag asa cu forta de nuca, nu e afectat levierul cu tot ce e legat de sub el , daca tragi prea tare ? Eu am schimbator normal din plastic, cel standard, si am reusit dupa lungi cautari, ca nu stiam clar codul de original, sa comand schimbatorul de piele cu insertie de crom, la aceaasi culoare cu trimurile. Azi a venit, si-am incercat sa-l montez pe cel nou, dar mi-e cam teama sa nu raman cu levierul in mana...A avut cineva probleme de la schimbarea asta ? :blink: