Jump to content

vand perdeluta electrica e46

Recommended Posts

pune o poza a butonului. daca e doar buton individual, din cate am citit nu poti sa-l montezi in placuta cu butoane de la FL, trebuie sa cumperi o placuta completa care sa aiba butonul resp......poate gresesc dar asa am citit

poze.

Salut Gabi. Am o rugaminte mare la tine. Imi poti scrie si mie part number-ul pt butonul de la perdeluta. Am cumparat o perdeluta si nu am putut comanda butonul la BMW pt ca nu exista in programul lor part number-ul pt el. Sau daca te intereseaza sa vinzi butonul separat (desi banuiesc ca nu), fa-mi o oferta pt ca ma intereseaza. Pt a nu pierde timpul imi poti da un sms la 0728.929.800.Multumesc.

90 euro ultimul pret.

Salut Gabi. Iti fac o oferta pentru buton- 150 RON si binenteles suport eu cheltuielile de transport.. Din pacate perdeluta nu ma intereseaza, am deja. Daca te hotarasti sa il vinzi separat la pretul pe care ti l-am spus, da-mi un tel la 0728.929.800 sau un PM.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.