Jump to content

Piese BMW cam scumpe

9iuli

Recommended Posts

Salutare, eu am impresia asta cel putin la E46 ca piesele de origine au ramas la fel de scumpe ca la inceput(aparitia modelului), 98'-01' apoi a intrat 02'-05'facelift apoi 05'-08' E90 si apoi e90 facelift. Sunt 12 ani in spatele aparitiei modelului si dupa parerea mea ar trebui sa coste totusi mai putin piesele......., poate gresesc, dar masinile BMW costa destul de mult iar piesele la fel, la Peugeot de exemplu masinile costa mai putin dar piesele de schimb costa foarte mult :twoup:

Salutare, eu am impresia asta cel putin la E46 ca piesele de origine au ramas la fel de scumpe ca la inceput(aparitia modelului), 98'-01' apoi a intrat 02'-05'facelift apoi 05'-08' E90 si apoi e90 facelift. Sunt 12 ani in spatele aparitiei modelului si dupa parerea mea ar trebui sa coste totusi mai putin piesele......., poate gresesc, dar masinile BMW costa destul de mult iar piesele la fel, la Peugeot de exemplu masinile costa mai putin dar piesele de schimb costa foarte mult :twoup:

la ce piese te referi?

Cam la orice, mai ales pe partea motorului, eu spun ca ar trebui sa se mai lase la pret

sunt cam scumpe in comparatie cu masinile omoloage de la alte marci... macar de-ar tine mai mult, dar din contra...

de tinut sigur tin mai mult, fata de cele after

Nu era cazul sa fii ironic.Nu eu stiu preturile de aceea te-am intrebat pe tine.

Nu am comparat mere cu pere, iar intrebarea mea nu era retorica.

Hai ca m-am lamurit.

nici eu nu am fost ironic,

dar e aiurea sa compari o bascula din fier la care se schimba pivotii cu una din aluminiu la care sunt turnati

cum ti-am zis fa o comparatie la amortizoare fata si o sa vezi ca la e36 e mult mai mare pretul desi e mai veche

iti mai pot da exemple si la filtre daca e cazul

... dar masinile BMW costa destul de mult iar piesele la fel, la Peugeot de exemplu masinile costa mai putin dar piesele de schimb costa foarte mult :)

io cred ca ti se pare sau esti prost informat cat costa piesele BMW vs alte marci considerate non-premium

sa-ti dau eu cateva exemple:

rulment fata e46-~700 ron oe

rulment fata astraG ~500€ oe sau 1200 ron aftermarket

sorb ulei motor M54 -~130 ron oe

sorb ulei fiesta 1.4 tdci 270 ron oe

termostat motor M47 - ~250 ron oe (filaret)

termostat motor fiesta 1.4tdci ~90€ oe

daca vrei pot continua, daca faci diferente de masini si de preturi ai sa vezi ca BMW sta ft bine la preturile pieselor de schimb fata de alte marci.

sau tu vrei sa iei piese la preturi de dacie berlina??? e totusi o masina premium :twoup: