Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

planetara E46

predin2002

Recommended Posts

Salutare,

As dori sa va povestesc patania mea in speranta ca ma veti ajuta cu ceva sfaturi:

Acum 2 saptamani am dus masina la revizie pt schimb ulei, filtre, tester, articulatii, etc.. controlul care-l efectuez odata la 10k km.

Bineinteles ca am lasat masina masina in service deoarece job-ul nu-mi permite.

Ideea este ca pe langa uleui si filtre mecanicul mi-a schimbat placutele fata si rulment spate stanga... totul bine si frumos, mi-am platit manopera cu "cinstea" de rigoare pt baietii care "au avut grija"masina.

Sambata trecuta, profiand de vremea frumoasa am hotarat sa intru pe sub masina sa vad daca mai observ cate ceva...

STUPOARE.... burdufunul planetarei pe stanga era plin de vaselina.. - partea unde mi-a fost schimbat rulmentul.. am fugit repede la un prieten care are elevator si se pricepe si concluzia a fost ca au lovit cu ciocanul in planetara.. am observat ca planetara batea foarte putin.

Va dati seama ca Luni dimineata am trimis pe cineva cu masina(job-ul meu de kkt) la renumitul service. Seful service-ului mi-a recunoscut ca a fost lovita planetara.. dar a facut el ceva pe la burduf.. si a zis sa mai merg cateva zile dupa care sa o urcam din nou pe elevator si daca mai da vaselina "vedem noi ce facem".. a mai mentionez ca el a zis ca planetara nu bate.

Intrebarea mea la voi este ce sa fac??? sa cumpar alta planetara,sa mai astept, se poate schima deact burduful sau sa mor cu cei de la service de gat?

Daca planetara a pierdut vaselina si a apucat sa pringa praf, atunci e grava treaba... poate totusi bataia nu e de la planetara, dar daca este... nu-i a buna.

Totusi, pana la verdictul final incearca sa nu mai mergi cu masina... burduf crapat inseamana moartea planetarei.

Edited by ASs