Jump to content

Instalatie electrica E36

Recommended Posts

Imi trebuie o instalatie electrica pentru E36 (coupe sau sedan), instalatia sa fie din 97 sau 98 si sa fie full, (nu ma intereseaza modulele, doar mufele) trebuie sa contina: ASC, OBC 18 but, tempomat, senzori de parcate, trapa, geamuri electrice fata, pachet de lumini, incalzire in scaune, clima, pentru cutie manuala, etc. Sa nu aiba mufe taiate, nu ma intereseaza de anglia ca am, astept oferte.

:twoup:, vad ca ai marit tariful, ma costa mai mult de 50 de euro sa ajung pana in Constanta ( cele 3-4 ore de munca nu le pun) :) , iti fac o contra oferta, iti dau inslatia de Anglia full (poti sa recuperezi de acolo toate mufele de care ai nevoie) plus 200 de lei, daca esti de acord ok, daca nu.........sunt dispus sa astept.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

as avea eu de pe sedan din 1997

are 4 geamuri electrice, obc 18 but,clima digitala,pilot automat,pachet lumini,oglinda cu senzor anti orbire,2X airbag,modulul confort cu inchidere din telecomanda...

daca te ajuta vorbim.ne combinam la piese ca sa iesi bine :p

Suna bine, dar mai am nevoie de: senzori parcare, ASC, trapa si probabil mai sunt, nu vreau sa tai sau sa improvizez, am instalatia completa de pe 328 de Anglia, vroiam una cu volan pe stanga si problema esta sa sapt viitoare vreau s-o montez. Am instalatie cu ceea ce mi-ai spus + ASC. Edited by nailbombmax

are si ASC instalatia :p am uitat sa iti zic.

senzorii de parcare se leaga f usor.firele de care te legi sunt cateva...

ideea e ca eu intro saptamana nu am cum sa ti-o dau.mai merg cu masina cam 2 saptamani ca momentan coupeul meu e la service...

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.