Jump to content

Vand BMW Seria 5

wladevlad

Recommended Posts

Model: BMW seria 5 Sedan

Regiunea: Maramures Baia Mare

An fabricatie: 2002

Caroserie: Berlina

Combustibil: Diesel

Transmisie: Manuala

Portiere: 4

Cilindree (in cm³): 2497 cm³

Putere [CP]: 163 [CP]

Putere [kW]: 120 [kW]

Culoare: Alb

Inmatriculat

Rulaj: 150000 Km

Euro 3

Include taxa de mediu

Pret 7,200 euro

BMW E39 525d , 150000 km, foarte multe optiuni, este foarte ingrijit! Pentru mai multe detalii cu poze click .

Probabil pentru ca i-a placut mai mult pe alb ? :twoup: Ce intrebari...

Daca iti place sa ai o masina alba o cumperi alba de la inceput, nu asa e normal?

Cum adica " ce intrebari"? Tu daca te duci sa cumperi o masina in trei culori nu intrebi de ce nu mai are culoarea originala?

Din poze reiese ca masina a fost verde.De ce ai revopsit-o?

lasa-ne frate in pace cu stouri de astea, daca omu a vrut sa o vopseasca treaba lui, nu inteleg de ce te intereseaza pe tine de ce a revopsit-o daca nu vrei sa o cumperi!!!!!!

Ce sariti asa? Ce crima a facut omul c-a intrebat? :twoup: Nu e normal ca vanzatorul sa ofere un raspuns de ce nu mai este verde si este alba, daca a fost vopsita sau infoliata si daca oricare dintre cele doua procedee a fost facut din motive pur estetice sau in urma unui eveniment neplacut?

Multumesc bobo1987, se pare ca doar tu ai inteles de ce am intrebat.

Am un prieten interesat de un E39 in stare buna ( 2001-2003 )si m-a rugat sa-i gasesc cateva posibile variante din care sa-si aleaga.

Eu am adresat o intrebare vanzatorului si astept raspuns de la el, nu de la persoane care nu au nici o treaba cu obiectul pus in vanzare.

Nu am afirmat ca masina ar fi fost lovita sau rasturnata, pur si simplu voiam sa aflu motivul pentru care a fost revopsita in alta culoare decat cea originala.

Si pana la urma poate chiar a fost lovita, zgariata, recarosata.Eu cum pot sa aflu daca nu intreb?

Nu inteleg de ce unii isi dau cu parerea despre o masina care nu este a lor.

Atata timp cat masina este de vanzare am dreptul sa adresez orice intrebare vanzatorului care daca nu are nimic de ascuns imi va da un raspuns si in functie de raspunsul lui decid daca imi trimit sau nu prietenul sa vizioneze masina.

Va salut!

Multumesc bobo1987, se pare ca doar tu ai inteles de ce am intrebat.

Am un prieten interesat de un E39 in stare buna ( 2001-2003 )si m-a rugat sa-i gasesc cateva posibile variante din care sa-si aleaga.

Eu am adresat o intrebare vanzatorului si astept raspuns de la el, nu de la persoane care nu au nici o treaba cu obiectul pus in vanzare.

Nu am afirmat ca masina ar fi fost lovita sau rasturnata, pur si simplu voiam sa aflu motivul pentru care a fost revopsita in alta culoare decat cea originala.

Si pana la urma poate chiar a fost lovita, zgariata, recarosata.Eu cum pot sa aflu daca nu intreb?

Nu inteleg de ce unii isi dau cu parerea despre o masina care nu este a lor.

Atata timp cat masina este de vanzare am dreptul sa adresez orice intrebare vanzatorului care daca nu are nimic de ascuns imi va da un raspuns si in functie de raspunsul lui decid daca imi trimit sau nu prietenul sa vizioneze masina.

Va salut!

salutare din nou. masina nu a fost revopsita.