Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

probleme cu turometru la e34 2,4 td din 89

Recommended Posts

dupa cum am scris nu imi mere turometru si nici consumul instant nu mil arata am dat jos ceasurile de la bord si am gasit 3 mufe pe instalatie iar pe ceasuri sunt doar 2 mufe .mia zis un prieten ca e posibil sa fie de la niste acumulatori care sunt pe ceasuri dar io tind sa cred ca e de la senzorul de turatie stie cineva pe unde e pus pe masina ca io nu dau de el sau cum se verifica daca e bun ? :twoup: :twoup: :) multumesc anticipat si vas fii tare recunoscator daca stie cineva de unde se pate sa fie buba mentionez ca initial vroiam sa vnd masina dar dupa ce am vazut cum poate sa arate un e34 dupa o mica restaurare cu foarte putini bani mam hotarat sa o pastrez si sa ma apuc de ea mai ales ca la motor si la cutie nu am probleme masina trage maia are nevoie de lucru putin pe la praguri da o pot rezolva se sudeaza masinuta are interior de piele clima functionala 4 geamuri electice vreau sa o fac sa arate asa cum era in vremea ie buna e34 stok

post-39560-1289386099_thumb.jpg

Edited by ionutz lucian

is curios ce rezolvi. si eu am o problema asemanatoare dar in urma unei lucrari de meserias(mi-am montat plasma). doar cand o calc in blana si numai in treapta a 4-a sau a 5-a mi se ridica turometrul un pic, asa ca pe la 1000-1500 ture iar consumul imi sta pe maxim tot timpul. De atunci nu am gasit pe nimeni care sa ma poata ajuta cu asa ceva. toti mi-au spus ca numai schimband bordul pot rezolva problema. Cam asa arata :

post-39860-1289423215_thumb.jpg

Edited by ani

Daca va incalzeste cu ceva, nici mie nu-mi functioneaza turometrul, consumul instant si temperatura. In schimb acul de temperatura se duce de la minus la plus atunci cand dau contact, deci curent are. Am inteles ca sunt 2 acumulatori si 6 condensatori care se schimba periodic. Voi veni cu detalii suplimentare daca rezolv problema.