Jump to content

Cumpar urgent furtun radiator E46

Recommended Posts

daca vrei sh am eu si ti l aduc la bloc. de fapt langa masina. pe chisinau. 70 lei. insa nu mi aduc aminte daca are oringurile pe el. le poti folosi de la al tau. ma anunti daca esti interesat. 0768414929

daca poti sa-l pui in masina este ok

vreau nou, pentru ca nu vreau sa-l schimb la anul :twoup: , dar daca nu gasesc asa repede, ma risc si cu unu second-hand

mai caut pana maine la 12.00 si daca nu gasesc, ne auzim la un telefon

p.s. multumesc pentru oferta

Pune nou , nu ai ce sa umbli cu Sh acolo poate trosni oricand , eu am gasit pe stoc la filaret . Dai un telefon si afli in prealabil , montajul e simplu se face prin clipsare in ambele parti .

montajul stiu cum este :twoup: , l-am demontat si montat in camp (atat acel furtun cat si vasul de expansiune), cand mi-a crapat vasul de expansiune

la ce pret l-ai gasit la filaret?

Edited by adi_JOL

il am in masina. are nevoie de un oring, l am pus eu la un furtun la mine, dar poti lua unu de la tine ca iti raman 2. in principiu daca folosesti antigelul recomandat nu ar trebui sa se sparga. ne auzim maine, bafta

ok florentin... ne auzim, desi sper sa gasesc nou

a fost acum 2 ani , nu retin exact , in jur de 200 ron , oricum eu nu as monta Sh , verifica si la MHS ca e posibil sa fie mai ieftin acolo , cateva zeci de ron care-ti scot taxiul :)

ma duc cu masina, nu dau bani la taximetristi :twoup:

il schimb pentru ca este cam ultima piesa veche in sistemul de racire a motorului si vreau sa fie totul nou

p.s. da-mi pe PM o adresa a celor de la MHS

e bun pret la claudiu . Nu cred ca gasesti mai jos nou

cred ca este bine sa astept sa mai primesc si alte oferte, daca oferta lui Claudiu este cea mai buna, cu siguranta ca de la el voi cumpara

p.s. daca nu-l vroiam 100%, nu mai postam ca vreau sa-l cumpar URGENT sau nu mai deschideam acest topic

pai spune daca il vrei 100% ca trebuie sa dau si eu comanda la depozit

altfel s-ar putea sa nu mai fie pana in ora 12 sau chiar pentru poimaine

cred ca daca faci comanda acum sau maine dimineata este acelasi lucru

Edited by adi_JOL

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.