Jump to content

schimb volan

vl20sas

Recommended Posts

Daca merg scaunele perfect ,de ce vrei sa mai faci reprogramare la computere?

Raspunsul ti-a fost dat automat,deoarece nimeni nu si-a pierdut timpul sa verifice schemele electrice.

Si da ,scaunele nu sunt integrate 100% in masina,aici sunt de acord cu ei,orice reprogramare este imposibila fara mici artificii :)

Nu stiu de ce,dar am impresia ca stii asta :D

PS

Oricum nu conteaza cand vinzi masina,azi merg,maine nu te mai intereseaza :blink:

131242[/snapback]

din ce stiu electronica merge sau nu merge (azi merge din ce povesteste Claudiu)) :) la calculatoare e chiar mai nasol pentru ca exista un sistem de operare... cunoscand aceste date as spune ca scaunele or sa mearga si maine si poimaine si peste 10 ani ... probleme or sa apara in caz de accident pentru ca oamenii merg pe mana a ceea ce e original si daca cineva umbla acolo si vede improvizatiile e cam nasol... greu o sa fie cu CASCO, dar cum toate schimbarile sunt integrate in masina si arata ca originale se pot trece la optionale standard... eu oricum nu as merge cu ea fara CASCO...:)

Edited by crisjohn

greu o sa fie cu CASCO, dar cum toate schimbarile sunt integrate in masina si arata ca originale se pot trece la optionale standard... eu oricum nu as merge cu ea fara CASCO...:blink:

131352[/snapback]

N-are nicio treaba. Eu le-am zis ca masina mea are dotarile standard si m-au crezut pe cuvant, deci am asigurat-o la valoarea minima posibila, ca un seria 5 chel. Ca altfel ajungeam sa o asigur la 25k dupa cataloagele lor minunate.

din ce stiu electronica merge sau nu merge (azi merge din ce povesteste Claudiu)) :) la calculatoare e chiar mai nasol pentru ca exista un sistem de operare... cunoscand aceste date as spune ca scaunele or sa mearga si maine si poimaine si peste 10 ani ... probleme or sa apara in caz de accident pentru ca oamenii merg pe mana a ceea ce e original si daca cineva umbla acolo si vede improvizatiile e cam nasol... greu o sa fie cu CASCO, dar cum toate schimbarile sunt integrate in masina si arata ca originale se pot trece la optionale standard... eu oricum nu as merge cu ea fara CASCO...:)

131352[/snapback]

PAI NU STIU CU SA ITI ZIC ,DAR NU SUNT IMPROVITATII..

sa iti dau exemplu ,sacunele mele aveau 8 fire(8 fire iesau din podul masinii),iar cele noi 13 fire,

cele 8 s-au potivit la noile saune,dar a mai trebuit sa mai aduc inca 5 fire ca sa merga scunele,1 a venit de la obc,altul de la ibus,etc,eu le-am tras prin locurile pe unde veneau si alte fire,conectarea la obc,etc s-a facut prin mufe originale bmw a fost un fel de plug and play,daca intelegi,

iar daca zici tu si zici sa sunt improvizatii,nu se vede ca a fot lucrat(am folosit piese oem) asa cain urma unui accident,se pot inlocuii cu altele comfort fara nici o problema,dar si cu altele normale.

\

uite aici 2 mufe care sunt facute de mine ,se vede vreo improvizatie? :blink:

post-560-1159104305_thumb.jpg

post-560-1159104391_thumb.jpg

PAI NU STIU CU SA ITI ZIC ,DAR NU SUNT IMPROVITATII..

sa iti dau exemplu ,sacunele mele aveau 8 fire(8 fire iesau din podul masinii),iar cele noi 13 fire,

cele 8 s-au potivit la noile saune,dar a mai trebuit sa mai aduc inca 5 fire ca sa merga scunele,1 a venit de la obc,altul de la ibus,etc,eu le-am tras prin locurile pe unde veneau si alte fire,conectarea la obc,etc s-a facut prin mufe originale bmw a fost un fel de plug and play,daca intelegi,

iar daca zici tu si zici sa sunt improvizatii,nu se vede ca a fot lucrat(am folosit piese oem)  asa cain urma unui accident,se pot inlocuii cu altele comfort fara nici o problema,dar si cu altele normale.

\

uite aici 2 mufe care sunt facute de mine ,se vede vreo improvizatie? :blink:

131360[/snapback]

sunt de acord cu tine... sunt sigur ca lucrarea e super...:) asta am vrut sa spun...

vlsas dar nu inteleg cum merg clapetele pt chimbarea treptelor...cand tu ai steptronic,lamurestema si pe mine,schimbi tu de fiecare data sau cum?

131369[/snapback]

cand dai cutia in D/S scimbi tu manual de la clapete,dar poti schimba si prim miscarea manetei in fata si in spate,normal trebuie un kit de firre,asa ca pontul asta nu e gratis, :blink:

bravo domnul Claudiu.Am observat beculetul de la airbag aprins ? sau atunci ai pus contactul.Oricum cred ca e misto sa schimbi direct de pe volan.Nu au prea multi cu E60 optiunea asta :) ..bravo

131550[/snapback]

pai becul il stingem saptaamana asta,am scos borna,dar to a vazut ca am dat airbagul jos :blink:

pui si niste poze cu clapetele volanului de aproape? si din spatele volanului (adica dinspre botul masinii)? cum sint prinse clapetele de volan? oare merg clapetele alea si pe un volan sport? ca am vazut ca tipul de pe e60.net care ofera soultia electrica, da la cerere si un volan cu alt fel de padele decit cele de M. si nu gasesc pe realoem detalii la padele (decit la volan).

• 4 years later...