Jump to content

Update software

Recommended Posts

Ce-ati mai fi ras , nu? Repede v-ati mai bucura la necazul altuia! :blink:

130675[/snapback]

Eu nu am asa ceva...nu e umana chestia asta cu pisica pe unde nu ajunge....

Daca nu radem cica imbatranim mai repede...asa ca mai bine sa radem...desi viata ne ofera f fff putine momente de ras...si daca viata nu ni le da...sa ni le facem singuri :)

Succes...desi poate ai gresit tu ceva pe acolo de nu ti-a luat up-date-le :)

Da' chiar ca nu stii de gluma! :blink: Am urmat pasii intocmai insa cred ca ceva nu e in regula...am asteptat poate prea putin pt ca cd-ul cu update-ul sa-si faca treaba dar asta e...eu unul nu prea ma supar asa usor si ca stai linistit! :) Edited by benarcis

• 2 weeks later...

Am facut eu update la soft cu v.27 cam acum 4-5 luni si este perfect... imbunatateste cu mult... pe langa toate astea mai are si functia PERSPECTIVE care este SUPER

Perspective = 3D...avantajul este daca ai navi prof.

P.S. Este fff simplu de facut update...

Am facut eu update la soft cu v.27 cam acum 4-5 luni si este perfect... imbunatateste cu mult... pe langa toate astea mai are si functia PERSPECTIVE care este SUPER

134771[/snapback]

eu vreau sa mi pun navi profesional si am inteles ca trebuie rescris intreg softul masinii.risc ceva?

134771[/snapback]

L-ai facut la reprezentanta?

mai baieti pentru 300 ron ridcati sa ramaneti fara masina,lasati-va cu cd-urile alea de updte,credeti ca nu faceam si eu ??/

:blink:

135437[/snapback]

Mi se pare mai inofensiv update-ul software-ului de navigatie decat, de exemplu, schimbarea volanului :)

L-ai facut la reprezentanta?

135194[/snapback]

L-am facut in 10 min. in fata casei...pe riscul meu.....

Inainte de asta am studiat mult pe un forum din state pt. X5 dar este acelasi lucru... NU trebuie sa te sperie... Singurul lucru care este strict interzis sa il faci este sa scoti cheia din contact in timpul update-lui...restul floare la ureche...eu am personalizat si display-ul cu aceasta ocazie...

P.S. Chiar in aceste zile vreau sa fac update cu vers. v.28...

Edited by b16juv

mai baieti pentru 300 ron ridcati sa ramaneti fara masina,lasati-va cu cd-urile alea de updte,credeti ca nu faceam si eu ??/

:blink:

135437[/snapback]

salut claudiu am tot incercat sa te sun(bobi).am nevoie de niste jante pe 18 model m135 cu et43.cele acre le am cumparat eu au et 20 si la xd nu merg ca ies prea mult afara si mi s au aprins becurile la bord

Eu ma refeream la un update total de soft facut la reprezentanta!!

Un singur update total nu exista. Exista doar update-uri individuale.

Mie de exemplu mi-au facut update la ECU si la LCM. Am incercat sa le zic si eu ca vreau un update "total", adica la toate modulele posibile dar m-au cam aburit, cum ca nu e necesar, ca nu e recomandat, etc.

Dar nu i-am convins :blink: .

Un singur update total nu exista. Exista doar update-uri individuale.

Mie de exemplu mi-au facut update la ECU si la LCM. Am incercat sa le zic si eu ca vreau un update "total", adica la toate modulele posibile dar m-au cam aburit, cum ca nu e necesar, ca nu e recomandat, etc.

Dar nu i-am convins  :) .

135504[/snapback]

Nu exista? :blink:

Eram ferm convins ca exista :)

Nu exista? :blink:

Eram ferm convins ca exista :)

135564[/snapback]

Mie mi-au zis ca fiecare update se face individual. Sa nu fi stiut cei la AB sau doar m-au aburit ? Desi nu vad ratiunea, ca doar am platit pentru update-uri. Si nici nu s-au spetit muncind la ele.

Edited by paul