Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

cumpar trim volan m

Recommended Posts

ady_viteza said:
  mariustxa said:
Am trimul la 50 euro...........0723.77.67.67

Am profitat de anunt si l-am acontat eu :twoup:

Am volanul nou in cutie si asta asteptam ..un trim de M sa-l pot monta :)

mi se pare cam scarbos cum ai scris aici,daca as fi in locul lui marius nu ti l-as vinde,oferta a fost pt pt altcineva...

dee-low said:
  ady_viteza said:
  mariustxa said:
Am trimul la 50 euro...........0723.77.67.67

Am profitat de anunt si l-am acontat eu :twoup:

Am volanul nou in cutie si asta asteptam ..un trim de M sa-l pot monta :)

mi se pare cam scarbos cum ai scris aici,daca as fi in locul lui marius nu ti l-as vinde,oferta a fost pt pt altcineva...

Imi pare rau daca a-ti inteles asa....am sunat...Marius mi-a spus ca nu e interesat sa primeasca la schimb volan sau trim sport si a fost deacord sa mi-l vanda mie.Daca imi spunea ca l-a promis sau ca l-a vandut nu mai se punea problema sa-l mai cumpar eu.

• 3 weeks later...

Salut!

Pana gasesti trimul original, poti apela la o solutie de rezerva. Eu m-am dus cu trimul sport la un baiat care lucreaza cu fibra si mi-a umplut golul dintre cele doua spite inferioare, dupa care l-am colantat eu cu autocolant negru mat. Nu e original, dar macar poti folosi volanul pana gasesti pe original. Bafta!

dee-low said:
  daci_84 said:
Nu e original, dar macar poti folosi volanul pana gasesti pe original.

arata minunat...poti folosi trimul ala mult si bine...cat ai dat pe lucrare ??

50 de lei operatiunea cu fibra + o taietura zdravana la un deget cu cutterul ca a mai trebuit putin rectificat. Se mai intampla, sacrificiul creatiei :twoup:.

Recomand...Am sa fac poze si cu lucrarea mea...am facut-o acum cateva luni bune...colantat cu Carbon

Tin sa precizez ca trebuie lucrat cu mare atentie si "rectificarea" e pretentioasa

Merita...decat sa te scapi de 300 lei

Stima

daci_84 said:
  dee-low said:
  daci_84 said:

50 de lei operatiunea cu fibra + o taietura zdravana la un deget cu cutterul ca a mai trebuit putin rectificat. Se mai intampla, sacrificiul creatiei :).

daca as gasi pe cineva in bucuresti sa faca asta, as face-o cu siguranta..daca nu iese bine, pierd trimul sport, pe care il gasesc oricand cu 30lei..nu am gasit pe nimeni insa.. :twoup:

razvanflorin90 said:
  daci_84 said:
  dee-low said:
  daci_84 said:

50 de lei operatiunea cu fibra + o taietura zdravana la un deget cu cutterul ca a mai trebuit putin rectificat. Se mai intampla, sacrificiul creatiei :).

daca as gasi pe cineva in bucuresti sa faca asta, as face-o cu siguranta..daca nu iese bine, pierd trimul sport, pe care il gasesc oricand cu 30lei..nu am gasit pe nimeni insa.. :twoup:

Mergi si intreaba la vreo vopsitorie auto, acolo se gasesc "artistii" in fibra :) . Le axplici ce si cum si o sa ti-l faca. Bafta!

FedEx said:
Recomand...Am sa fac poze si cu lucrarea mea...am facut-o acum cateva luni bune...colantat cu Carbon

Tin sa precizez ca trebuie lucrat cu mare atentie si "rectificarea" e pretentioasa

Merita...decat sa te scapi de 300 lei

Stima

astept pozele promise:)

razvanflorin90 said:
  kiry320ci said:
iti spuneam ca am transformat un trim de volan sport in trim de M doar ca lipseste scobitura pentru emblema. iti atasez o poza sa-ti dai seama cam ce a iesit.

post-15247-1294514054_thumb.jpg

a iesit foarte bine. cat a costat toata operatiunea?

m-a costat 10 lei stema de M iar restul operatiunii mi l-a facut un prieten care e si vopsitor si nu m-a taxat, dar nu stiu cat ar putea sa fie vreo 20-30 de lei.

kiry320ci said:
  razvanflorin90 said:
  kiry320ci said:
iti spuneam ca am transformat un trim de volan sport in trim de M doar ca lipseste scobitura pentru emblema. iti atasez o poza sa-ti dai seama cam ce a iesit.

post-15247-1294514054_thumb.jpg

a iesit foarte bine. cat a costat toata operatiunea?

m-a costat 10 lei stema de M iar restul operatiunii mi l-a facut un prieten care e si vopsitor si nu m-a taxat, dar nu stiu cat ar putea sa fie vreo 20-30 de lei.

in Bucuresti imi cer 150ron pt toata operatiunea. m-ai putea ajuta sa il fac si eu pe al meu ca al tau?

kiry320ci said:
150 de ron? foarte mult. daca imi trimiti trimul de la volanul sport prin curierat o sa ti-l fac. stema de M ai? eu mi-am cumparat 2 si mai am una in caz ca nu ai tu. iti las adresa mea de acasa si cand vrei poti sa-l trimiti. e ok asa?

e perfect asa. nu am stema de M. multumesc mult!

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.