Jump to content

bmw 316, 318tds sau 318is

Marc

Recommended Posts

Salve, am si eu o rugaminte, imi doresc sami achizitionez un bmw, an aproximativ 97 ( deci ma limitez la pisicute :twoup:). ma intereseaza care este mai fiabila si care are consumu mai bun, si care ar fi consumurile. Partea de performante sport nu ma intereseaza, o vreau pt aspect nu sa o alerg. Va multumesc anticipat.

318 tds:) compact

Omul o vrea pt aspect.

dan care ar fi consumu urban, la 316i?

10,5-11 in sibiu

Da pt aspect, compact numi place si nici touring :twoup: . Daca iti ia tie 10-11 in sibiu, pai in bucuresti sigur ia 11-12.

Unu mia spus ca tds`urile au probleme ca avand multi ani de functionare se infunda diferite chesti si se aude si urat motoru.... dar consumu suna bine 7%

De unde stii ca nu-i place ce aspect are compactul?

L E: sa scoatem compactul din discutie , isi poate lua si un 318 tds sedan,care trage binisor la un consum uraban 8-8,5

Posibil sa ii placa, eu initial am vrut compact(ziceam eu ca e mic si ca e perfect pt oras), dar cand am cumparat masina am avut de ales la fata locului intre un 318ti visiniu scaune recaror si 316i coupe rosu, ghici cine a fost aleasa, "scufita rosie" si nu imi pare rau deloc.

7 poate iti consuma mixt, iar la un mers de bucuresti nu cred ca scade sub 9

Eu am 318 tds, insa il am de prea putin timp sa-mi faca probleme (sper sa nu-mi faca deloc) ,despre consum ce sa zic, la un trafic normal si la un mers normal 7.5-8,daca ma dau la ea peste 3000 sare 8-9 ,mai tare nu dau ca mi-e mila dar nu ca nu ar duce:) il recomand cu placere ,nu are ce sa se infunde daca ai grija de el . inainte am, avut un 318i si scotem in oras un 12 -13 si afara 7-8 tds-ul tine mai mult cu,casa.

Am avut 318tds E36 si 320i E36. Nu ai ce sa compari :twoup: Interiorul si exteriorul seamana. SI ATAT ! Unul e BMW celalalt o masina cam puturoasa in oras chiar daca are 90CP. E prea greu...

Nu vad motivul pentru care as mai lua 318tds. Nu poti sa iti pui intrebarea ''cum sta in curbe ?'' fiindca nu o sa aiba posibilitatea sa te surprinda.

Sport poti sa conduci orice masina. Nu inseamna ca ea e si cu motor sport.

La cat costa acum un 318tds din 1997-1998 mi-as lua Fiesta-Corsa-Clio-206.

318is de dupa 96 are motorul M44B19 de 1.9 si in Bucuresti nu reusesc mai putin de 12 mergand foarte usor. La mers "mai sportiv" 15% :twoup: Anvelopele sunt pe 225/50/R16, probabil cu niste anvelope pe 205/55/R16 as scade un litru.

Daca ai de gand sa mergi usor cu ea atunci poti sa scoti din ecuatie 316 deoarece 318is iti va consuma la fel in Bucuresti si daca tot spui ca vrei un E36 pentru design atunci trebuie neaparat sa fie coupe deci sa excluzi dieselul deoarece nu s-a montat pe coupe din fabrica...

PS: momentan spui tu ca nu vrei sa o alergi dar majoritatea noilor posesori de BMW dupa o vreme scurta isi dau seama ca vor mai multa putere special sa alerge asa ca ia decizia corecta de pe acum, 318is :twoup: (asta ca sa nu deschidem subiectul despre 325i/328i :) )

Edited by babanu

318is de dupa 96 are motorul M44B19 de 1.9 si in Bucuresti nu reusesc mai putin de 12 mergand foarte usor. La mers "mai sportiv" 15% :twoup: Anvelopele sunt pe 225/50/R16, probabil cu niste anvelope pe 205/55/R16 as scade un litru.

Daca ai de gand sa mergi usor cu ea atunci poti sa scoti din ecuatie 316 deoarece 318is iti va consuma la fel in Bucuresti si daca tot spui ca vrei un E36 pentru design atunci trebuie neaparat sa fie coupe deci sa excluzi dieselul deoarece nu s-a montat pe coupe din fabrica...

PS: momentan spui tu ca nu vrei sa o alergi dar majoritatea noilor posesori de BMW dupa o vreme scurta isi dau seama ca vor mai multa putere special sa alerge asa ca ia decizia corecta de pe acum, 318is :twoup: (asta ca sa nu deschidem subiectul despre 325i/328i :) )

Mda si eu imi doream coupe cu porbagaj lung.. : )) e foarte frumoasa, dar problema e ca am de mers cu ia si numi permit consumu de 10-12 (hai pt un consum de 9-10 mas risca : D ), nu vreau ce bani fac sai dau pe benzina : )), daia ma tot gandesc din ce in ce mai mult la tds.

Pai daca te gandesti serios la diesel atunci excluzi coupe-ul si pierzi design-ul pe care il cautai initial. O sa ai un E36 in patru usi practic si economic dar tristul adevar este ca va fi banal si comun ca aspect.

Mda... nu poti sa le ai pe toate in viata :) sau poate cine stie gasesti un frankenstein coupe cu motor diesel schimbat :twoup:

Edited by babanu

Minte, se duce 12-13 vorbesc in cunostinta de cauza fiinca a avut un prieten.

hai sa-ti arat un compact cu pachet de M,nu fac reclama la masina acum fiinca am eu,numai ca le poti gasii mai ieftine tocmai ca lumea "fuge" de ele ca au fundul urat.http://img168.imageshack.us/img168/5912/323tiseite1.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

[url=http://img168.imageshack.us