Jump to content

bmw 316, 318tds sau 318is

Marc

Recommended Posts

Salve, va mai stresez cu o intrebare. Ziceti-mi si mie va rog consumu in oras, la un mers normal, al unui bmw 318is coupe an 95 (pisica).

Pai ti-au zis mai su colegii 12-13.

Dar daca masina nu e chiar ok(mai tavalita),sau aglomeratie mare poti lejer sa iesi cu 15%.

Cam orice 1,8 mananca asa(12-13) nu e un consum mare.

Nici cu 1.6 nu e chiar viata:

-consumul daca te uiti pe forum variaza(in functie de oras,aglomeratie,sofer,stare masina) intre 9 -14 %.

Deci daca vrei sa te orientezi pana in 10% indreapta-te spre alte masini...cu motor mai mic.

Poti incerca si TDS-ul da s-ar putea sa dai mai multi bani pe intretinere decat te-ar costa 1-2-3 litri in plus pe benzina.

Diesel-urile vechi au mai multe probleme ca benzinarele,si faci economie cativa lei,dar apoi dai pe jiste piese de nu te vezi.

Eu am compact si in oras ca Bacau consumul e intre 9-12 % in functie de ce ora ies in trafic(am jante pe 17)

ms em_28, si dan sunt din bucuresti, ma gandesc sa iau un 316 coupe consumu am inteles ca e 9-11%, sper ca am inteles bine, contraziceti-ma daca gresesc :twoup:

Exact cum zice si Dan :

-inafara imi consuma 6,5-8

-in oras 9-10,11 dar iarna poate sa treaca de 12-13,14

Daca ai un motor uzat si alte alea(sonda lambda,debitmetru,diferite componente uzate) poti sari si de 14 % -gasesti chiar aici pe forum nenumarate cazuri.

Daca ai un motor uzat si alte alea(sonda lambda,debitmetru,diferite componente uzate) poti sari si de 14 % -gasesti chiar aici pe forum nenumarate cazuri.

Mda, eu schimb uleiul si filtrele in fiecare primavara, bujii schimbate de un an, majoritatea furtunelor la fel schimbate, regulator din rampa de injectoare, debitmetru ok, sonda lambda cred ca e putin cam lenesa, dar ...

Conteaza mult toate piesele oricat de mici sunt ele.

bmw 318tds 90 de cai suna ca un tractor si trage ca un tractor ai numa consum la el in rest ii praff

bmw 316i,bmw 318i consum ceva mai mare dar si trag mai bine si sunt mai silentioase

bmw 318is nu o sa se compare niciodata cu restul la cum trage,consumul este aproape la fel ca la 318i si se simte ca creste cand mergi sportiv cu el mai ales ca e si 16valve

318is cea mai buna alegere parerea mea