Jump to content

Experienta placuta!

csl 3

Recommended Posts

Am fost azi cu un prieten la Midocar sa isi lase masina in service pentru revizia de 15.000 km si dupa ce am incheiat toate formalitatile, la plecare, am avut o surpriza placuta din partea celor de la receptie.

Am primit posturi scrise de el pe forumul vw, scoase la imprimanta, cu criticele aduse personalului care lucreaza acolo. Cei de la receptie l-au asigurat ca monitorizeaza forum si ca incerca sa isi imbunatateasca calitatea serviciilor oferite.

Ma intreb daca acelasi lucru se intimpla si la AB. :blink:

Pai cei de la Bavaria ar trebui sa multumeasca lui Dumnezeu ca exista un forum unde lumea isi spune deschis parerea... Firmele din occident (indiferent de industrie) cheltuie un car de bani sa afle ce gandesc in realitate clientii lor sau ce imagine au pe piata... Aici noi le dam totul pe fata, gratis, ei doar trebuie sa ia aminte si sa imbunatateasca... Eu unul as multumi cuiva care mi-ar aduce o lista de imbunatatiri la activitatea pe care o desfasor fara sa-mi ceara nici un ban...

sa ne zici ce si cum, cand scoateti masina din service  :blink:

130540[/snapback]

A scos masina din service si nu au fost probleme, au reglat tot ce s-a cerut.

Competia dintre ei si Porsche Romania cred ca duce la un castig pentru clienti. Chiar si-au imbunatatit serviciile cei de la Midocar, sper ca acelasi lucru sa se intimple si la AB, pacat ca nu au competitie.

AB the best  :blink:

130558[/snapback]

lasa prostiile... eu astept o piesa de la ei... am comandat-o luni si mi-au zis ca joi dupa-amiaza sau in cel mai rau caz vineri dimineata o am... este vineri dimineata (de fapt pranz) si nu am inca piesa si mi-au zis ca ma suna ei... pariez ca nu or sa ma sune... deja asta e magarie pe fata pentru ca daca stiau ca nu le soseste piesa puteau sa zica de la inceput...

Am primit posturi scrise de el pe forumul vw, scoase la imprimanta, cu criticele aduse personalului care lucreaza acolo. Cei de la receptie l-au asigurat ca monitorizeaza forum si ca incerca sa isi imbunatateasca calitatea serviciilor oferite.

130137[/snapback]

Eu ma intreb cum au stiut cei de la Midocar ca alea sunt posturile lui ? Avea ca nick numele real? Avea afisate in avatar numerele de la masina ? :blink:

Eu ma intreb cum au stiut cei de la Midocar ca alea sunt posturile lui ? Avea ca nick numele real? Avea afisate in avatar numerele de la masina ?  :blink:

130633[/snapback]

Esti pe internet, esti persoana publica...daca monitorizau site-ul...atunci probabil ca-i cunosc pe toti de acolo...o poza de aici, un cuvant de dincolo..poate au si un om care participa la intalnirile vw...filaj/secu in toata regula :)

Bravo lor... :)

Eu ma intreb cum au stiut cei de la Midocar ca alea sunt posturile lui ? Avea ca nick numele real? Avea afisate in avatar numerele de la masina ?  :blink:

130633[/snapback]

Prietenul meu mai are un Touran 2.0 tdi cu cutie DSG (care ii apare in semnatura), la revizia 30.000km cand s-a dus sa ridice masina, a gasit in porbagaj bidonul de ulei rasturnat si curs din el (tapiteria fiind de culoare bej) si cum era normal a facut scandal. Acest incident la postat pe forum si banuiesc ca de aici si-au dat seama cine este. Oricum si noi am ramas surprinsi cand l-am vazut pe baiatul de la receptie cu paginile printate.