Jump to content

ex e39 actual e36

dereglatu

Recommended Posts

in ce stadiu mai e masina? ai facut rodajul? i au facut masuratorile pentru electronica sa vezi in ce parametrii o duci? hai cu pozeeee si filmulete

ho, fratilor, ca nu dau turcii.... :twoup: Abia am facut 600 Km cu ea....Se comporta bine, deocamdata (ca nu a vazut peste 2500 rpm), mai am....pana la minim 1000....apoi ajung la banc sa o pot tura...dar numai dupa ce vad ce face pompa de ulei. Trebue sa-i pun limitarea unde nu mai face fata pompa de ulei, ca altfel nenorocesc motorul :)

Am vb cu mai multi "modificatori" de motoare BMW si toti mi-au spus acelasi lucru.Totul depinde de limitele pompei de ulei.(ma rog, nu chiar totul- se poate pune pompa electrica). Sper sa pun maine niste poze cu "obectu' "

Multumim de interes.

9000 ture dintr-un 1.8?

Motorul il lasi aspirat natural sau ii montezi si vreo turbina?

Ah si... eu cel putin sunt curios si de lista de modificari daca ai timp/chef sa le scrii pe toate. :twoup:

9000......sper

Motorul va ramane aspirat.....

Lista de modificari.....Mai bine spun ce a ramas stock pe ea.....

Directia ,ABS-ul. si cutia.

BTW. care ai un diferential cu blocant de motor cu 6 pistoane?...ca virgula cu al meu nu cred ca va face mai mult de 220 kmh. :)

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

asta vroiam sa spun si eu ,de ce nu ai vopsit si interiorul la motor ,dupa atata munca.macar sa il faci negru mat. :)

Nu am vopsit interiorul la motor pentru ca arata bine si pentru a se vedea ca masina nu a fost lovita (m-am lovit de treaba asta) si... ca mi-a fost lene.. :twoup:

325= raport 3,15

328= raport 2,93

vezi ca toate sunt carcase mari.

Mda, m-am documentat si eu si asta presupune sa schimb si cardanul si planetarele..... bleaah... nu acum, sa mai dea caldura.

Deocamdata am fost la mare... cu 90kmh..... am implinit 1500 km. :) Mai e un pic... :twoup:

post-5375-1296439257_thumb.jpg

tare de tot masina asta

cu culoarea m-ai omorat

modificarile ,multe din ele numa-n filme credeam ca se pot realiza (in alea SF.) :twoup:

bafta in continuare

PS. daca te hotarasti sa pui 2.93 am eu unu in stare perfecta, am si planetarele si iti fac pret bun pt. ca-mi place masina

Edited by rzv20

• 1 month later...

Poze..... noutati.....??

Abia vineri am reusit sa-i schimb grupul, am inventat un 2.93 cu blocant, am fost cu ea la Deva, si spre surprinderea mea s-a comportat excelent. Mi-a atenuat un pic din demaraj, e drept, insa acum....FUGE! Daca inainte aveam la aprox 4000 rpm - 140kmh, acum am scazut cu aproape 1000 rpm. Mi se pare ok!Nu am notat viteza maxima pentru fiecare treapta.Cred ca am sa o fac azi-maine. Am sesizat o usoara scadere de cuplu in tr.3 la drum intins. Per ansamblu masina consuma cam 7 l /100km, la mers normal (consum mixt) E greu, dar asa am vrut sa iasa - masina de zi cu zi, nu de curse.

Zilele astea ma duc la soft, ca am cam terminat cu partea mecanica. Hardware ready.

Tin la curent, multam de interes!

Pana la urma la cat ai ajuns cu ea dupa modificari, ma refer la partea de motor ca si specificatii.

Nu am mai apucat sa te caut pt tzidula aia de jante, am si lasat-o moarta ca a venit iarna. Daca mai treci prin sibiu in timpul sapt. eu am masina parcata tot pe langa zebrano(caro...)

Pana la urma la cat ai ajuns cu ea dupa modificari, ma refer la partea de motor ca si specificatii.

Nu am masurat-o, sincer, o sa fac o diagrama pana sa ma apuc de soft.Mie mi se pare ca trage ok, insa "cifric" vorbind nu am idee acum, sorry! :( deocamdata limitarea e inca la 6700. O sa pun un filmulet, da' softu e inca stock!

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

da, multumesc pentru piese si pentru ajutor, merge exceptional, are un sunet incredibil, bineinteles ca trebuia sa ma mai enerveze cate ceva....acu nu incarca alternatorul .....uite un update cu fo' doua poze cu motorul 90% la gata (de montat!).

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=196767

Se inchide bine capota cu galeria de E30? ca am auzit tot felul de povesti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.