Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

Prb de antigel

Recommended Posts

buna,am o intrebare ce culoare si daca conteaza marca la antigel?k o sa merg in munte si nu vreau sa raman acolo din cauza asta si mai ceva,luna trecuta am schimbat pompa de apa mai aveam si antigel in ea si azi mi s-a aprins becu cu apa pe bord,dupa parerea mea nu e normal k de o luna era plin,va rog sa ma ajutati ce antigel sa-mi iau

cred k conteaza si motorul:316i 1.9 e46

Am schimbat si eu antigelul. HEPU este 45 de lei bidonul de 1.5L. Este scump ca este de marca. Insa poti pune linistit antigel rosu normal (tot fara silicati este; aceeasi compozitie au si cel scump si cel ieftin caci le-am comparat etichetele), de 1.5Lei/L. Te mai costa inca 3 Lei 3L de apa demineralizata. La sfarsit am verificat concentratia din motor si imi arata ca rezista pana la cca -20°C.

Cost total ~50 de lei tot, antigelul + apa. N-are rost sa arunci cu banii. Acelasi produs, ambalaje diferite.

Edited by RAZVAN2007

ce scump e antigelu la voi...

Te simti mai bine daca pui in masina antigel de 100 de lei litrul?

Sau da mai bine la Âştaiful personal?

Mi-am expus parerea vis-a-vis de un antigel normal din comert. La fel ai facut si tu cu privire la cel marca HEPU.

E bine ca omul sa aleaga in cunostinta de cauza. Tu mergi pe HEPU! Colegul nostru trebuie sa stie ca are si alta optiune.

ce scump e antigelu la voi...

Te simti mai bine daca pui in masina antigel de 100 de lei litrul?

Sau da mai bine la Âştaiful personal?

Mi-am expus parerea vis-a-vis de un antigel normal din comert. La fel ai facut si tu cu privire la cel marca HEPU.

E bine ca omul sa aleaga in cunostinta de cauza. Tu mergi pe HEPU! Colegul nostru trebuie sa stie ca are si alta optiune.

Eu am dat 35 ron pe bidonul de 1,5l original BMW,albastru la culoare

iap..30 la bacau...si referitor la calitatea antigelului hepu in comparatie cu no name....nu intru in polemici...e prea evident ca nu tii la calitate

Nu este no name, insa nu m-am chinuit sa tin minte ce marca (oricum nu HEPU si nici cu sigla BMW - BMW face motoare, nu antigel, ulei etc).

Tin la calitate, dar pe fruntea mea nu scrie prost. Marketingul este un cult in zilele de astazi. Eu unul nu-l halesc.

La tine calitatea continutului tine de eticheta produsului?

Daca nu sti care-s diferentele (daca sunt) intre continutul bidonului HEPU si al altui produs, am sa te rog sa te abti de la alte comentarii inutile si fara rost. Tu ai bagat ce ai bagat, altul poate sa bage altceva cu aceleasi proprietati. HEPU nu-i miezu din dodoasca!

PS1

Sa stii ca pe foarte multe consumabile de acelasi producator se pun etichete (brand, marca etc) diferite si, implicit, preturi diferite. Asta asa, ca fapt divers fie vorba. Spre cultura ta generala.

PS2

Sa stii sa pe vremea lu' Ceaşcă lumea umbla pe strada cu BMW-uri pline cu antigel HEPU tocmai pentru ca tineau la calitatea antigelului! :twoup: Toti ceilalti cu DACIA 1300 aveau probleme in draci cu antigelul! Penibil!...

Edited by RAZVAN2007

esti cam acuzator,irascibil si sincer neinteresant...faci acuzatii directe si fara rost..bafta...banuiesc ca suntem satui de offtopic...daca userul a aflat raspunsul la intrebarea lui propun inchiderea topicului

Nu te-am acuzat de absolut nimic! Cam care ar fi acuzatiile mele (cele fara rost)?!

Insa nu-mi place cand mi se raspunde pe un ton "destept" si de sus, de genul "ce scump e antigelu la voi... ".

Omul a intrebat si tu ti-ai expus opinia, ti-ai dat cu parerea. La fel am facut si eu. Insa trebuie sa accepti ca opinia-ti n-are cum sa fie adevarul absolut si nu trebuie luata cu titlul de lemĂŁ ci doar informativ.

N-am fost offtopic ci foarte la subiect.

• 6 months later...

ba tata..e scump ce nu intelegi tu ai zis ca e 45 HEPU....eu am zis ca la noi e 30 deci in concluzie e mai ieftin...baiatule nu iti vb de sus,ci farte simplu si ca un coleg de forum te-am informat ca il poti gasi si mai ieftin...hmmm...ai o problema...esti comunist

-1