Jump to content

Vand Cric Bmw E46 Original

Recommended Posts

Cheie nu a? iCa sa desfac si roata sa o schimb ... daca tot ridic masina pe cric. Antifurt am.

Imi pare rau, cheie de roti nu am.

La E36 se potriveste? Il iau eu daca se potriveste, fara cheie de roti. Multumesc.

Daca ai sistemu' la fel ca la e46 ar trebui sa potriveasca.El are suportu' ala din plastic care vine infipt in prag.Daca vrei, iti fac poze sau iti dau codurile de pe el sa verifici.

• 2 weeks later...
7. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.