Jump to content

Vand jante AZEV PE 17 CU 5X120..buza lata

zeky

Recommended Posts

Vand jante AZEV pe 17 cu 10j spate si 8,5j fata si et13 fata (cred), et20 spate...buza lata spate si ingusta fata....gumele spate sunt 215/45 17 profil V cu dot 2007 si cele fata 205/45 17 (nu m-am uitat dupa dot insa toate 4 sunt in stare f buna).....

am mers cu jantele 1000km ~ si pot spune ca ruleaza perfect.....

pretul este de 400 euro jantele+anvelope si nu se negociaza nimic.....sau 350 euro fara gume.....

0763.620.924...(motivul vanzarii- am alte jante de m3 E36)....

Edited by zeky

daca n-ar freca in aripi la e46 ,m-ar bate gandul sa le achizitionez...mi se pare interesant modelul

la e36 trebuie sa tragi de aripile spate (costa 200 lei stanga dreapta) ...daca la e36 atinge cred ca si la e46 vor atinge....insa daca roluiesti aripile nu iti vor mai freca...

Edited by zeky

• 2 weeks later...

reducere de peste 10% la azev-uri si pretul devine 350 de euro cu tot cu gume ......asta este ultimul pret la care mai cobor...sub acest pret nu se vor vinde.......jantele sunt fff usoare ...(maxim 8kg cu tot cu gume pe probate)..., chiar si spre surprinderea mea ...

le vand deoarece vreau sa readuc aripile spate la forma initiala..

.jantele sunt fff usoare ...(maxim 8kg cu tot cu gume pe probate)..., chiar si spre surprinderea mea ...

daca au maxim 32 de kg cu tot cu gume ,poti sa le pregatesti de timitere spre mine,sunt cumparate 100 %,poti inchide anuntul.

Dar sa nu depaseasca 32 de kg complete, 4 roti cu 4 cauciucuri.De fapt ai scris mai sus ca le-ai cantarit !Astept raspuns !Mersi.

.jantele sunt fff usoare ...(maxim 8kg cu tot cu gume pe probate)..., chiar si spre surprinderea mea ...

daca au maxim 32 de kg cu tot cu gume ,poti sa le pregatesti de timitere spre mine,sunt cumparate 100 %,poti inchide anuntul.

Dar sa nu depaseasca 32 de kg complete, 4 roti cu 4 cauciucuri.De fapt ai scris mai sus ca le-ai cantarit !Astept raspuns !Mersi.

nu este nicio problema ...ti le trimit si inainte sa le pun le si cantaresc ca sa vezi exact cat de usoare sunt (am spus ca au 8kg maxim pe probate nu ca le-am cantarit.. pot sa fie mai usoare de 8kg sau putin mai grele oricum ar fi, coletul va avea 32 de kg, am eu grija de asta, deci costul nu va creste deloc in cazul in care vor avea 33 de kg :twoup: )...iti ofer 3 variante.....pe care vrei tu.....

1.. banii in avans pe card si platesti transportul fara retur (asa te costa mai putin)

2. un avans pe card si restul ii trimiti cu ramburs (te costa ceva mai mult)...

3. daca ai pe cineva din bucuresti (de incredere) vine le ia (le verifica) imi da banii si iti trimite el jantele..

Nu vreau sa trimit jantele si sa ma trezesc ca te-ai sucit si sa fiu eu nevoit sa le platesc dus intors...

imi spui ce hotarasti sau ce varianta alegi si topicul de inchide...

:)

Edited by zeky

oricum ar fi, coletul va avea 32 de kg, am eu grija de asta deci costul nu va creste deloc in cazul in care vor avea 33 de kg :twoup: )

sal,stai asa nu cred ca ai inteles...vreau roata de 8 kg :) bucata pe masina,nu vreau transport mai ieftin ,adica daca au peste 8kg/buc nu ma intereseaza,nu din cauza ca nu am eu bani sa platesc transportul,ci pt ca numai ce mi le-am vandut pe ale mele,care aveau 8,5 kg /buc fara gume si mi se pare senzational sa gasesc roti complete la 8 kg bucata :)

oricum ar fi, coletul va avea 32 de kg, am eu grija de asta deci costul nu va creste deloc in cazul in care vor avea 33 de kg :twoup: )

sal,stai asa nu cred ca ai inteles...vreau roata de 8 kg :) bucata pe masina,nu vreau transport mai ieftin ,adica daca au peste 8kg/buc nu ma intereseaza,nu din cauza ca nu am eu bani sa platesc transportul,ci pt ca numai ce mi le-am vandut pe ale mele,care aveau 8,5 kg /buc fara gume si mi se pare senzational sa gasesc roti complete la 8 kg bucata :)

maine le cantaresc si iti spun exact cat au cu tot cu guma....daca vor avea 8kg si 200 de grame nu te mai anunt ca nu mai are rost...posibil ca alea de fata sa fie chiar mai usoare deaorece au 8,5j si sunt mai mici decat cele spate cu 10j...in cazul in care spatele are 8,2kg si fata 7,8kg, mai esti interesat?

Edited by zeky

E foarte ....funny vanzarea/negocierea asta!! Nu cred sa aiba 8 kg (janta pe 17" cu 8,5J) , dar vom vedea. (daca are cantarul bun si el e corect!!) :twoup:

stai asa....aici e vorba ca are sub 8kg cu tot cu guma...eu zic ca cea lata de 10j ,cu tot cu guma are minim 12 kg.....daca are sub 8 kg,maine ma pun pe masina si nu ma mai opresc pana la el in fata casei !

E foarte ....funny vanzarea/negocierea asta!! Nu cred sa aiba 8 kg (janta pe 17" cu 8,5J) , dar vom vedea. (daca are cantarul bun si el e corect!!) :twoup:

stai asa....aici e vorba ca are sub 8kg cu tot cu guma...eu zic ca cea lata de 10j ,cu tot cu guma are minim 12 kg.....daca are sub 8 kg,maine ma pun pe masina si nu ma mai opresc pana la el in fata casei !

in jur de 15kg are o roata cu tot cu anvelopa pe ea....povestea cu 8kg roata cu anvelopa e sf...!

in jur de 15kg are o roata cu tot cu anvelopa pe ea....povestea cu 8kg roata cu anvelopa e sf...!

Deci: janta spate de m3 e36 ds2 are 10,39 kg fara anvelopa.......cand am vrut sa trec de la azev la m3 am vazut diferenta enorma de greutate intre azev si m3....sa zicem ca m3-urile aveau 10,39kg (janta)+ 3kg guma (sa zicem)= 13,39 kg iar avez-urile erau extrem de usoare pe langa astea

daca vor avea greutatea precizata de mine nu iti mai vand jantele decat daca vii sa le iei personal de aici..variante de mai sus (curier) deja au picat :) ....doar asa ai spus, nu?

E foarte ....funny vanzarea/negocierea asta!! Nu cred sa aiba 8 kg (janta pe 17" cu 8,5J) , dar vom vedea. (daca are cantarul bun si el e corect!!) :D

ai dreptate, chiar este funny... :) ....daca va avea chiar si 24 de kg o janta tot voi scrie aici..nu-mi place sa ma ascund dupa deget..

Vezi sa fie calibrat cantarul ca altfel te baga si la inselaciune :twoup: ...............(sper sa o luati asa cum e ,ca pe o gluma )

:twoup: il voi folosi pe cel cu care ma cantaresc aproape zilnic.....imi pare rau ca sunt in timpul programului si nu am timp...poate dau o fuga in pauza de masa si ma duc sa cantaresc 2 jante (fata/spate)

P.S Puteti sa-l intrebati si pe domnul din poza (emu) cat de usoare sunt...si el a ramas surprins de acest lucru :twoup:

Edited by alex_maniacu_91

sincer chiar am ramas surprins pt k eu am niste jante pe 16 originale bmw cu guma de dim 205/55/16 si sunt sigur k azev-urile astea pe 17 sunt mai usoare k ale mele,oricum jantele isi fac toti banii

Eu nu am spus ca nu "fac banii", ci, doar, ca nu "fac ...greutatea"!!! :) Tare mi-e teama ca pica la cantar ca ...Doroftei!!

In fine, sa asteptam "cantarul oficial"!! :twoup:

Cu stima

PS. Am cantarit ACUM o anvelopa de vara (Bridgestone 225/45/17 si NU este run flat) si are ...10 kg!!!!!!

Deci .....

Edited by c.sainz

sincer chiar am ramas surprins pt k eu am niste jante pe 16 originale bmw cu guma de dim 205/55/16 si sunt sigur k azev-urile astea pe 17 sunt mai usoare k ale mele,oricum jantele isi fac toti banii

Eu nu am spus ca nu "fac banii", ci, doar, ca nu "fac ...greutatea"!!! :) Tare mi-e teama ca pica la cantar ca ...Doroftei!!

Cu stima

PS. Am cantarit ACUM o anvelopa de vara (Bridgestone 225/45/17 si NU este run flat) si are ...10 kg!!!!!!

Deci .....

am cantarul in portbagaj...uite acum ma duc sa dau roata jos......in maxim 30 de min vi-l ofer de doroftei.... :)..si fac si o poza doua

Edited by zeky

Eu nu am spus ca nu "fac banii", ci, doar, ca nu "fac ...greutatea"!!! :twoup: Tare mi-e teama ca pica la cantar ca ...Doroftei!!

Cu stima

Deci .....

am cantarul in portbagaj...uite acum ma duc sa dau roata jos......in maxim 30 de min vi-l ofer de doroftei.... :)..si fac si o poza doua

spatele cu tot cu guma pe el are 17kg (foarte grea anvelopa)....daca scadem greutatea anvelopei rezulta 17kg-10kg anvelopa= 7kg janta spate de 10j in conditiile in care o janta de m3 spate cantareste 10, 36kg conform felgenkatalog...deci sunt mai usoare cu 3kg si ceva decat cele de m3 si sunt si mai late (de la 8,5j m3 la 10j azev)..eu cred ca tot bine este.... :)

inga: ai avut dreptate :twoup:...m-a tradat anvelopa care ma asteptam sa fie muuult mai usoara...jante au avut greutatea la care ma asteptam....

Edited by zeky

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.