Jump to content

Capac - buson - combustibil

Recommended Posts

Salut baieti, sunt nou pe aici si vreau sa ma integrez in comunitatea voastra pentru a afla cat mai multe despre BMW.

Masinuta mea este un E36 316i, coupe din 96 care a sosit saptamana trecut in tara.

Pentru inceput vreau sa imi spuneti ideile si parerile voastre pt. mica mea problema.

Din cate stiu, in momentul in care blochez masina din telecomanda, si nu numai, ar trebui sa se blocheze si capacul de la combustibil.

Capacul ramane deschis permanent si am observat ca are o tija care ar trebui sa-l blocheze. Stie cineva care ar putea fi cauza defectiunii si cum se poate rezolva aceasta problema?

La prima vedere pare un lucru marunt dar asa oricine imi poate desface busonul si imi poate goli rezervorul sau poate sa introduca ceva in el.

Am gasit o poza si am pus o sageata pe tija care ar trebui sa iasa de acolo atunci cand blochez masina.

Multumesc anticipat!

post-40365-1289673479_thumb.jpg

geo sedan, e ce am zis mai sus.

iar ca verificare...lasa un geam deschis, inchide masina, si vezi daca poti trage de siguranta de la usa. daca da, masina e inchisa "simplu".

trebuie puse 2 diode intre firele de la semnalul de inchis, respectiv deschis, ca sa ai sistem "double lock".

http://www.emotors.ca/articles/12.aspx

geo sedan, e ce am zis mai sus.

iar ca verificare...lasa un geam deschis, inchide masina, si vezi daca poti trage de siguranta de la usa. daca da, masina e inchisa "simplu".

trebuie puse 2 diode intre firele de la semnalul de inchis, respectiv deschis, ca sa ai sistem "double lock".

http://www.emotors.ca/articles/12.aspx

Alarma este originala, cu toate ca nu am prea inteles sistemul asta double-lock.

Tin minte ca o data am lasat geamurile deschise, am reusit sa ridic de bulbul ala din usa dar tot nu s-a deblocat usa iar la a 3-a incercare a inceput sa sune alarma.

deci, geo serban s-ar putea sa aiba dreptate. incearca si cum a spus el.

Maine, cu toate ca e duminica o sa ma duc sa verific. Dau jos mocheta si studiez mecanismu.

O alta chestie... pana la urma alarmele sunt de 2 feluri? : cu blocare simpla si blocare dubla? Si imi dau seama ca a mea e dubla din cauza ca nu pot sa deschid usa din interior dupa ce am blocat alarma?

• 2 weeks later...