Jump to content

Recommended Posts

am manerul exterior partea dreapta de la e36 coupe rupt... nu se mai poate deschide usa din exterior ... intrebarea mea este daca e usor de schimbat (adica daca il pot schimba singur in fata blocului) sau necesita un drum la un service apropiat? Multumesc

Atunci deschide-o din interior,da jos panoul de pe portiera si vezi ce nu functioneaza acolo!Nu cred ca necesita un drum la service.

chestia e ca nu prea ai loc sa te manifesti peacolo, macaralele de la geam ocupa aproape toata usa, cred ca trebuie si alea date jos ca sa poti cupla noul maner

Mda Viper , de aia imi era frica... si tocmai de aceea ma gandeam daca nu cumva ar fi mai bine sa o duc la vre-un service ceva ca sa nu ma apuc eu sa le dau jos si sa le pun gresit , sau sa indoi tabla pe usa (care in lacasul manerului este chiar subtire)...

Eu am schimbat doar ramele la manere (coupe) si pot sa zic ca mi-a luat ceva vreme si trebuie sa le dai si tu jos pentru a da si restul. Iar ca sa dai si manerul trebuie desfacuta toata yala, trust me.

Vei gasi

o parte din raspuns.

Trebuie sa impingi prin interior o lama care blocheaza piciorusele trimului pentru a-l elibera. Dupa care daca ai gaura pentru cheie, are o piulita in jur si trebuie si aia data jos. Spor la lucru

Eu am schimbat doar ramele la manere (coupe) si pot sa zic ca mi-a luat ceva vreme si trebuie sa le dai si tu jos pentru a da si restul. Iar ca sa dai si manerul trebuie desfacuta toata yala, trust me.

Vei gasi

o parte din raspuns.

Trebuie sa impingi prin interior o lama care blocheaza piciorusele trimului pentru a-l elibera. Dupa care daca ai gaura pentru cheie, are o piulita in jur si trebuie si aia data jos. Spor la lucru

Dap , am vazut si filmuletul , asta stian deja... merci mult de sfat , o sa vad ce pot face, trebuie sa-l schimb cumva... :twoup:

• 1 month later...

Dap , am vazut si filmuletul , asta stian deja... merci mult de sfat , o sa vad ce pot face, trebuie sa-l schimb cumva... :twoup:

salut,

ai schimbat pana la urma??? Si la mine tre sa fac operatiunea asta, ca mi s-a stricat contactu si vreau sa pun de pe alta masina,altul cu tot cu manere, sa nu stau cu 2 chei. Este greu, a fost nevoie sa mergi la service, daca nu, poti sa-mi dai te rog ceva detalii???

ms