Jump to content

BMW E60 525d 11/2005

IulianC

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

Arata tare frumos cu LED marker, sa te poarte multi km fara probleme sau incidente

Mie chiar nu-mi place Angel-eyes alb, imi pare rau ca nu-s de aceiasi parere cu tine.

Galbenul ala e tot farmecul la Angel-Eyes.

Cand le vad albe deja ma gandesc la faruri No-Name pt. E 36 cu angel eyes.

Sa o stapanesti sanatos.

Arata tare frumos cu LED marker, sa te poarte multi km fara probleme sau incidente

Multumesc. Si mie imi place. Asemenea si tie!

Mie chiar nu-mi place Angel-eyes alb, imi pare rau ca nu-s de aceiasi parere cu tine.

Galbenul ala e tot farmecul la Angel-Eyes.

Cand le vad albe deja ma gandesc la faruri No-Name pt. E 36 cu angel eyes.

Sa o stapanesti sanatos.

Intr-adevar, gusturile nu se discuta. Nici mie nu-mi placeau pana nu demult, insa am observat ca la ultimele modele cum ar fi F10 si E70 facelift, BMW au trecut si ei pe angel-eyes alb.

Eu le-am schimbat pentru ca aveau intensitate diferita cele galbene OE si ma enervau.

S-o stapanesti sanatos! Ma batea si pe mine gandul sa ii schimb cercurile insa pozele tale imi confirma ca este o idee nu prea buna. Albul este mai vizibil intr-adevar, insa cam da ca nuca in perete cu sprancenele alea galbene. Presupun ca le vei pastra galbene sau? Un pachet M nu i-ar strica masinii ;)

Parerea mea e ca te ai cam grabit cu angel eyes urile , modelul respectiv au probleme in sensul ca se incing rau , eu am incercat 3 variante , pana sa o nimeresc pe cea corecta. stress cauta angel eyes de 5 watti , dar cele cu corp de aluminiu lunguiet

Da`mi pm cu un link ceva te rog,sau orice ma ajuta sa gasesc!

Ms

De unde ai luat led`urile pt angel,te rog?!

De la baiatul care are topicul asta deschis: http://www.bmwclub.r...bmw-fara-erori/

Le-am luat pe cele de 5w la 230lei setul.

Parerea mea e ca te ai cam grabit cu angel eyes urile , modelul respectiv au probleme in sensul ca se incing rau , eu am incercat 3 variante , pana sa o nimeresc pe cea corecta. stress cauta angel eyes de 5 watti , dar cele cu corp de aluminiu lunguiet

Si cu ce te deranjeaza ca se incing rau? Tu le-ai schimbat pentru ca se incingeau rau?

Edited by IulianC

De la baiatul care are topicul asta deschis: http://www.bmwclub.r...bmw-fara-erori/

Le-am luat pe cele de 5w la 230lei setul.

Si cu ce te deranjeaza ca se incing rau? Tu le-ai schimbat pentru ca se incingeau rau?

Normal , nu vroiam sa ma trezesc cu soclul topit , asa cum au patit si altii. Frigeau extrem de tare cand puneam mana pe ele. Am nimerit pana la urma ceva decent[ 3 watti ] la 180 de ron si am ramas cu alea, plus ca am luat si pentru un vecin de al meu cu un e61 [ nici la el nu au facut nici o figura ledurile ] , acelasi model doar ca e de 5 watti si daca nu ma insel tot 180 au costat.

Daca doresti sa faci o comparatie , iti pot da un pm cu poze reale , sa poti vedea diferentele si felul cum sunt iluminate inelele. stima

Edited by DEVIL's Style

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Astazi masina a primit urmatoarele piese noi:

-pompa apa OE

-garnitura pompa apa OE

-garnitura termostat OE

-2 role intinzatoare + rola tensionare -> toate INA

-curea alternator + pompa apa + pompa servodirectie Contitech

-curea compresor A/C OE

-antigel OE

Si acum 3 zile:

-modul bujii incandescente OE

Si ii datoram lui Cosmin poze cu lucrarea facuta de el, lipirea clemelor farurilor. Am incercat sa fac poze dar nu prea se vad bine pozele. Ideea e ca aveam decat o singura clema intreaga, restul au fost sudate cu letcon + adaugare de plastic. Au iesit foarte bine, nici nu se vede unde sunt lipite.

Edited by IulianC