Jump to content

imbracare volan in piele

bcoman

Recommended Posts

am imbracat singur un volan de bmw M e39 in piele neagra .am scos pielea vechea am facut sablon dupa o alta piele (o fusta cumparata de la SH m-a costat 30 ron) si mam apucat de treaba !(totul ma costat 40 ron )

daca sunteti interesati o sa va dau detalii!!! :twoup:

Edited by bcoman
  • Like 1

Stai sa inteleg, ai luat o fusta de piele de femeie?

scuze ,da am cumparat o fusta de piele de dama ,era mai ieftina fata decat o geaca ,si m-am uitaat sa fie si piele buna !!!!am dat pielea jos de pe volaan am facut sablon dupa cea veche pe cea noua am decupaat si mam apucat de treaba

1.problema era ca nu imi ajungea lungimea ,asa ca am facut volanul din 4 buc ,le am cusut ,apoi am decupat cauciucul de la volan acolo unde veneau cele 2 cusaturi noi si am inceput sa l lipesc cu prelandez la spite .

am uitat dupa ce am cusut piele la masina intre ele (sabloanele ) pe margine am tras cu masina (ambele margini de jur imprejur)un model de cusatura in ""V""dublat !apoi se aseaza se lipeste si se coase cu ac indoit ( 1LEU) SI ATA de nailon sau ...(3lei)prin cusaturile pe care le am zis mai devreme ce le in V.

precum sireturile . in cateva zile mai fac unul cu cusaturi de M! pun o poza sa vedeti mai bine ,e modificat ca sa intelegeti !in poza am aratat unde am decupat cauciucul la volan ca sa intre cusaturile dintre piele ,jos erau din fabrica !!! poza!

Nu era mai simplu sĂŁ cumperi piele?

Existã firme care vând piele ºi nu e deloc scumpã.

Neahh nu ne plac lucruri simple ....romanu' e inventiv

A vrut omul sa aibe la mana tot timpul fundul unei femei.....Sa nu zici ca si plesnesti volanul din cand in cand :twoup: :)

Voie buna sa ai omule.....ingenios oricum.

sunt din mangalia ,aici nu gasesti nimik,la mine a fost de proba si din joaca bla bla !nu am zis ca de acuma o sa iau volane la tapitat!(ca devin tapiter) eu am dat o idee cum l am facut nimik mai mult si din ce l am facut ,am fost si la pielarie sa cumpar dar nu au sau nu vor sa vand , sunt niste oameni batrani de pe timpul lui NEA NICU si au impresia ca sunt f importanti daca le ceri sau cumperi o bucata de piele,apoi m am dus la un sh.pentru ca aveam eu chef in seara aia sa incerc sa vad daca pot pune pielea pe volan, nu era vorba de bani sa l trimit la tapit cat de hoby ul sa l fac eu . altul nu mai fac ca ma doare capu'

asa trebuia sa dau comanda de piele minim cred 1 mp ,asteptam 3 zile pana sa apara , apoi nu mai aveam chef sa l fac si am fost asa mandru de mine ca l facusem bine (70%) incat am scris si aiceea ca poate mai vrea cineva ,acest site m a ajutat enorm pe mine .... ....

nu il vand , nu tapitez pt altcineva ,am spus ca daca vrea cineva sa si faca singur se poate ,nu iese ca la tapiter profesionist.

ps.: rog moderatorul sa inchida acest topic.

va multumesc

Edited by bcoman

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.