Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Recommended Posts

Salutare,

Vreau sa cumpar si eu un BMW 520d mai exact un E60 dupa cum am observat ca i se zice.

Am gasit o masina pe autovit si anume pe link-ul acesta: http://autovit.ro/bmw-520-C15712405.html

Daca ma puteti ajuta cu pareri.. eventual daca a mai vazut cineva aceasta masina.. daca este ok masina din punct de vedere functional.

Eu am vazut masina si arata bine, motorul se auzea bine si nu troncanea nimic.

Ca sa nu am totusi surprize cine a mai vazut aceasta masina va rog sa va spuneti parerea. M-ati ajuta foarte mult.

Va multumesc anticipat !

Edited by nykoandy

daca tot vrei e60 , mai bine iti iei 525 d. nu e bine niciodata sa iei cea mai mica motorizare din clasa.

masina arata ok, dar cred k e putin cam scumpa

de ce nu e bine? may your wisdom enlighten me

on topic: daca masina e beton si de aia e un pic mai scumpa atunci ia-o. il stii pe tipul care o vinde?

ps. si fa ce zice MihaiC, e un pas important inainte de achizitionarea unei masini din afara!

Edited by Piratu'

omu a zis ca are 158 de mii de km reali.. chiar daca in anunt zice ca are 115 mii..

mi-a spus cineva ca cei de la reprezentanta de la bmw nu isi dau asa mult interesul si ca mai bine o pun pe tester la autovit...

ma gandeam k poate a fost cineva si la reprezentanta si la autovit.. si poate a vazut o diferenta..

Mama ce vrajeala ti-a bagat ! Si tu ai pus botu' ! Ti-a dat de te-a julit ! :twoup:

Serios, stii de ce a spus sa mergeti la autovit ? Pentru ca acolo are el blat, le da baietilor 2-3 milioane si ei scot perfecta orice masina cu care ajunge el pe acolo !

Nu are nici 158.000 km, stai linistit, are mult mai mult !

Mergi la o reprezentanta, verifica starea tehnica si km si o sa te convingi singur !

tipul care o vinde e din pitesti.. ia masini din germania si le aduce in targ la autovit si le vinde.. cu asta se ocupa..

ideea e ca ma intereseaza defectele.. si eventual daca a mai vazut cineva aceasta masina si poate sa imi spuna daca a observat ceva in neregula la ea..

masina imi place mult si comparativ cu alte masini tot 520 raportul pret/calitate mi se pare ok

chiar daca ar avea mici defecte sa zicea.. ar fi ok atata timp cat stiu defectele si nu mi se intampla vreo surpriza neplacuta ar fi ok..

tipul care o vinde e din pitesti.. ia masini din germania si le aduce in targ la autovit si le vinde.. cu asta se ocupa..

ideea e ca ma intereseaza defectele.. si eventual daca a mai vazut cineva aceasta masina si poate sa imi spuna daca a observat ceva in neregula la ea..

masina imi place mult si comparativ cu alte masini tot 520 raportul pret/calitate mi se pare ok

chiar daca ar avea mici defecte sa zicea.. ar fi ok atata timp cat stiu defectele si nu mi se intampla vreo surpriza neplacuta ar fi ok..

e cam dubioasa faza cu nr de km. si oricum testerul iti vede doar partea electrica. mai bine te duci cu ea direct intr-un service ca sa iti vada si partea mecanica. daca o iei si dupa aia constati ca ai probleme cu caseta de directie, turbina sau alte piese foarte scumpe o sa te dai cu capul de pereti.

nu cumva sa te duci la tester pe autovit! nici nu ai treaba tu cu testerul. iti trebuie reprezentanta!!! daca vrea sa o vanda si nu are ce sa ascunda va merge cu tine. daca o da la intors si-ti toarna vrajeli cum ai spus mai sus e clar.

mi-e ca deja ai cam tras momeala. deja cu ce ai relatat mai sus ar trebui sa-ti vezi de treaba si sa cauti alta masina.

NU TESTER, NU SERVICE.

doar daca trece testul cu reprezentanta si cu nr de km, abia atunci cauti un service serios sa se uite la ea. parerea mea, sterge-ti masina asta din cap!

Edited by Piratu'

nu cumva sa te duci la tester pe autovit! nici nu ai treaba tu cu testerul. iti trebuie reprezentanta!!! daca vrea sa o vanda si nu are ce sa ascunda va merge cu tine. daca o da la intors si-ti toarna vrajeli cum ai spus mai sus e clar.

mi-e ca deja ai cam tras momeala. deja cu ce ai relatat mai sus ar trebui sa-ti vezi de treaba si sa cauti alta masina.

perfecta dreptate. eu cand am luat masina am luat-o de la un tip din craiova. a fost de acord sa mergem la ce tester vreau eu si nu a lasat nici macar 50 de euro din pretul pe care il cerea. a lasat doar 200 de euro pt parbriz k era crapat dar in rest nimic. mi-a zis ca masina este foarte buna si nu are de ce sa lase, daca o vreau bione daca nu nu. asta m-a determinat sa o iau.

• 1 month later...

cand cumparati o masina mai ales din autovit faceti si voi o comparatie cu preturile din germania mobile.de sau autoscout24.de.

masinile din targul autovit sunt masinile din germania care au peste 200000km ,pt ca le iau ieftin si le dau km inapoi.

o masina in germania cu 120000 km costa si aici mult .eu iau masinile cele mai ieftine cu multi km ,masinile aratand foarte bine intretinute.

majoitatea masinilor in germania au carte service si toate facturile de la reparatii.in targul autovit aceste facturi si carti service nu exista.

mare atentie la cocalarii care cand masini.

si inca ceva decate ori cand mergeam in targ (ma refer la bmw)te chinui sa gasesti una peste 150000km,toate au 122000,115000 etc